Αστυνομικός που έλαβε παράσημο πριν από ένα μήνα για τις υπηρεσίες του, επιχείρησε να διαρρήξει σπίτι γείτονά του και εκείνος τον σκότωσε, πυροβολώντας τον τουλάχιστον μία φορά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post πρόκειται για τον Όμπρι Χόρτον που υπηρετούσε από το 2015 στο αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα στις ΗΠΑ.

Περίπου στις 5 το πρωί της Κυριακής, ο αστυνομικός που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκτός υπηρεσίας, επιχείρησε να διαρρήξει το σπίτι ενός γείτονα που έμενε μερικά τετράγωνα πιο κάτω.

Ο άνδρας που κατείχε νόμιμα όπλο πυροβόλησε τον Χόρτον και κάλεσε την αστυνομία, αναφέροντας ότι ήρθε αντιμέτωπος με διαρρήκτη. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δράστης ήταν συνάδελφος του και έμειναν σοκαρισμένοι, ειδικά από τη στιγμή που είχε λάβει παράσημο για όσα προσέφερε.

O Όμπρι Χόρτον

Οι αστυνομικές αρχές της Ατλάντα ανέφεραν ότι ο άνδρας πιθανώς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών εκείνη τη στιγμή ή μπορεί να βίωνε ψυχωτικό επεισόδιο. Ωστόσο, από όσα έγιναν γνωστά, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ψυχικής υγείας.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής οι συνάδελφοί του δηλώνουν πως «έχουν πέσει από τα σύννεφα».