Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία επτά βιαστών της Ζιζέλ Πελικό που κατέθεσαν στο δικαστήριο, με τους δράστες να είναι όλων των ηλικιών και να προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Η Daily Mail αποκάλυψε τα στοιχεία τους και όσα ισχυρίστηκαν στη δικαστική αίθουσα, όπου όλοι αρνήθηκαν την κατηγορία του βιασμού. Μάλιστα, ένας προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και υποστήριξε πως ο ίδιος είναι θύμα.

Οι βιαστές της 71χρονης, των οποίων τα στοιχεία αποκαλύφθηκαν, είναι οι εξής: ο 44χρονος Lionel Rodriguez, ο 43χρονος Husamettin Dogan, ο Jacques Cubeau πυροσβέστης που βγήκε στη σύνταξη, ο 53χρονος Mathieu Dartus, ο 39χρονος Hugues Malago, ο 37χρονος Andy Rodriguez και ο 54χρονος Thierry Parisis, που είναι επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, κανείς δεν αρνήθηκε τη σεξουαλική συνεύρεση με τη ναρκωμένη γυναίκα, αλλά ισχυρίστηκαν ότι δεν ήταν βιασμός, αλλά πως πλανεύτηκαν από τον σύζυγό της.

«Ήμουν αλκοολικός και τον γνώρισα (σ.σ. τον Πελικό) σε ένα μπαρ. Με κέρασε ένα ποτό και πιάσαμε την κουβέντα. Πήγα σπίτι του, να κάνω σεξ με τη Ζιζέλ, γιατί ήμουν μεθυσμένος και δεν είχα τι να κάνω. Δεν ήξερα πως ήταν χωρίς τη θέλησή της», υποστήριξε ο 37χρονος Andy Rodriguez.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντομινίκ Πελικό, σύζυγος της Ζιζέλ, τη νάρκωνε εν αγνοία της και προσκαλούσε αγνώστους στο σπίτι για να τη βιάσουν. Κατά τη διάρκεια της πράξης, εκείνος τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες εν γνώσει των βιαστών, ενώ είχε σκηνοθετήσει και τον χώρο.