Ένας «ευτυχισμένος, παντρεμένος πατέρας» ομολόγησε σήμερα ότι γδύθηκε και μπήκε στο σπίτι του «Τέρατος της Αβινιόν» στη μέση της νύχτας, φορώντας μόνο ένα προφυλακτικό, με σκοπό να κάνει σεξ με τη λιπόθυμη σύζυγο του κατηγορούμενου.

Ο Χουσαμέτιν Ντογκάν, 43 ετών, κατέρρευσε στο δικαστήριο, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την κακοποίηση στην Ζιζέλ Πελικό, η οποία κατά δική του ομολογία φαινόταν νεκρή την ώρα που ο σύζυγός της τους βιντεοσκοπούσε τον Ιούνιο του 2019.

Ο Ντογκάν είναι ένας από τους 50 άντρες που κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν τη Ζιζέλ Πελικό επί δέκα χρόνια, αφού ο σύζυγός της, Ντομινίκ, τη νάρκωνε και την άφηνε στα χέρια τους, μέσα στο σπίτι τους στην Προβηγκία της νότιας Γαλλίας από το 2011 έως το 2020.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ντογκάν δήλωσε στο δικαστήριο ότι πίστευε πως συμμετείχε σε ένα σεξουαλικό παιχνίδι. Ανέφερε ότι γνώρισε τον Πελικό σε ένα διαδικτυακό chatroom για swingers και ότι ο τελευταίος του είπε πως η σύζυγός του ήθελε έναν νέο σεξουαλικό σύντροφο.

«Νόμιζα ότι συμμετείχα σε ένα σεξουαλικό παιχνίδι. Ο Πελικό είπε ότι είναι παντρεμένοι για πολύ καιρό και η σύζυγός του ήθελε έναν νέο σεξουαλικό σύντροφο. Μου είπε ότι η γυναίκα του προσποιείται ότι κοιμάται κατά τη διάρκεια του σεξ. Ήταν το δικό τους κόλπο. Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό στις φαντασιώσεις του. Μου είπε ότι θα πήγαινα στο δωμάτιο και θα φρόντιζα τη γυναίκα του», είπε.

Ο Ντογκάν περιέγραψε πως οδήγησε περίπου 60 χιλιόμετρα μέχρι το χωριό Μαζάν και γδύθηκε στη βεράντα του σπιτιού των Πελικό, πριν μπει μέσα φορώντας μόνο ένα προφυλακτικό.

«Είμαι ένας ευτυχισμένος, παντρεμένος άντρας. Έχω ένα παιδί. Δεν ήθελα να μεταδώσω κάποια ασθένεια στη γυναίκα μου. Είχα πλήρη εμπιστοσύνη στον Πελικό. Άφησα τα πάντα έξω, τα ρούχα μου, το πορτοφόλι μου, το κινητό μου», ανέφερε.

Ο Ντογκάν είπε ότι όταν μπήκε στο υπνοδωμάτιο, η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη με την πλάτη γυρισμένη και είχε μια μπαντάνα στα μάτια. Ο Ντογκάν αμφισβήτησε τον Πελικό για την κατάσταση της συζύγου του, λέγοντας: «Αυτή η γυναίκα φαίνεται νεκρή», αλλά ο Πελικό απάντησε: «Δεν είναι νεκρή. Είναι ένα σεξουαλικό σενάριο».

Το δικαστήριο άκουσε ότι ο Ντογκάν βίαζε τη Ζιζέλ Πελικό για περισσότερες από τρεις ώρες, ενώ ο σύζυγός της βιντεοσκοπούσε το περιστατικό, διακόπτοντας μόνο για να πιει ένα «baby whisky».

Ζιζέλ Πελικό

Ο Ντογκάν υποστήριξε ότι πίστευε πως η Πελικό είχε δώσει τη συγκατάθεσή της, επειδή τον είχε προσκαλέσει στο σπίτι τους ο σύζυγός της. Ο δικαστής Ροζέ Αράτα ρώτησε τον Ντογκάν: «Νόμιζες ότι η κυρία Πελικό κοιμόταν πραγματικά ή προσποιούνταν;» Ο Ντογκάν απάντησε: «Μου είπε ότι προσποιούνταν. Ήταν ένα σεξουαλικό παιχνίδι. Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό. Έχουν το δικό τους πράγμα».

Ο Ντογκάν πρόσθεσε ότι άρχισε να έχει αμφιβολίες μόνο όταν η κυρία Πελικό άρχισε να ροχαλίζει.

Επιπλέον, ανέφερε στο δικαστήριο ότι έμαθε μόνο μετά τη σύλληψή του, δύο χρόνια αργότερα, πως ο Πελικό νάρκωνε τη γυναίκα του. Παρ’ όλα αυτά, δικαιολόγησε τις πράξεις του, ισχυριζόμενος ότι ήταν «αδιανόητο» για έναν άνδρα να κάνει κάτι τέτοιο στη σύζυγό του.

Η Ζιζέλ Πελικό, που έδειξε μεγάλο θάρρος, βρισκόταν στο δικαστήριο και άκουγε προσεκτικά την κατάθεση του Ντογκάν.

Ο Ντομινίκ Πελικό, συνταξιούχος ηλεκτρολόγος, έχει παραδεχτεί ότι νάρκωνε τη σύζυγό του και προσκαλούσε δεκάδες άντρες να τη βιάζουν στο σπίτι τους για μια δεκαετία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Πελικό, 71 ετών, στάθηκε ενώπιον της πρώην συζύγου του και των τριών ενήλικων παιδιών τους, για να εκφράσει τη μεταμέλειά του για την τρομακτική εκστρατεία κακοποίησης. Καταδίκασε επίσης τους άλλους 50 άντρες ως βιαστές.

Ο Πελικό δήλωσε στο δικαστήριο: «Είμαι βιαστής, όπως όλοι οι άλλοι σε αυτή την αίθουσα».

Σήμερα, ο Πελικό κατηγόρησε τον Ντογκάν ότι είναι ψεύτης, ισχυριζόμενος ότι γνώριζε τι έκανε όταν συμμετείχε στο διαδικτυακό chatroom ονόματι «Χωρίς τη γνώση της». Κατά την ανάκριση, ο Ντογκάν ισχυρίστηκε ότι είχε εκφοβιστεί από τον Πελικό.

Ο ίδιος είπε: «Είμαι θύμα του Πελικό». Όταν ρωτήθηκε αν η κυρία Πελικό ήταν θύμα, απάντησε: «Αυτό είναι κάτι άλλο, ήταν η γυναίκα του. Εγώ πιάστηκα σε παγίδα».

Η δίκη συνεχίζεται.