Ο διάσημος YouTuber Nikocado Avocado, ο οποίος κατανάλωνε τεράστιες ποσότητες φαγητού, ξεγέλασε το διαδίκτυο και τους θαυμαστές του καθώς ανέβαζε παλιά βίντεο του εαυτού του εδώ και δύο χρόνια, ενώ ο ίδιος κατάφερε να χάσει κρυφά 113 κιλά.

Σύμφωνα με τον ίδιο όλα ήταν μέρος ενός τεράστιου κοινωνικού πειράματος κατά το οποίο χρειάστηκε να πάρει πολλά κιλά με στόχο να υπενθυμίσει στους ανθρώπους να μην παίρνουν το διαδίκτυο τόσο σοβαρά. Ο Nicholas Perry, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, στο πιο πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο YouTube αποκάλυψε ότι η προσωπικότητα του Nikocado Avocado ήταν ένας ρόλος που κατάφερε να ξεγελάσει τους πάντες.

Το viral βίντεο, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 29 εκατομμύρια προβολές, ξεκινά με τον ΥοuTuber να φοράει ένα κεφάλι πάντα και να δηλώνει: «Είμαι πάντα δύο βήματα μπροστά. Την πατήσατε». Και συνέχισε: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κοινωνικό πείραμα της ζωής μου. Οι άνθρωποι έγιναν θύματα της επιρροής, νιώθω ότι διαχειρίστηκα μία τεράστια φάρμα με μυρμήγκια».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Forbes, η τάση του mukbang έχει ξεκινήσει από τη Νότια Κορέα και έχει εξαπλωθεί πλέον σε όλο τον κόσμο. Τέτοια βίντεο παρουσιάζουν ανθρώπους να τρώνε μεγάλες ποσότητες φαγητού μπροστά στην κάμερα. «Ενώ όλοι με κατηγορούσαν και γελούσαν μαζί μου για την υπερκατανάλωση φαγητού, εγώ είχα τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή ως το τέλος», έγραψε ο Nicholas Perry στο NBC News.