Τραγικά έχασε τη ζωή του ένας 16χρονος ψαράς που αποκεφαλίστηκε από έναν καρχαρία, με το ζώο να τρώει επίσης το αριστερό χέρι του εφήβου και να αποκόβει κομμάτια σάρκας από το σώμα του.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στην Τζαμάικα, με θύμα τον έφηβο Jahmari Reid που λάτρευε να ψαρεύει, παρά την έντονη αντίρρηση του πατέρα του, ο οποίος ανησυχούσε ότι θα μπορούσε να συμβεί το μοιραίο κάποια στιγμή.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήγε στη θάλασσα μόνος του… Είναι κάτι για το οποίο διαφωνούσαμε και είχαμε συχνούς τσακωμούς. Δεν το έκανε από ανάγκη, αλλά για χόμπι. Τού έλεγα να μην πηγαίνει, αλλά δεν άκουγε και αυτό είναι το αποτέλεσμα», είπε ο Michael Reid πατέρας του νεαρού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, τη Δευτέρα (26/08) ο έφηβος πήγε για ψάρεμα στα ανοικτά των ακτών της Τζαμάικα, κοντά στη δημοφιλή τουριστική πόλη Montego Bay, αλλά ποτέ δεν επέστρεψε σπίτι.

Αμέσως δηλώθηκε η εξαφάνισή του και ένα 24ωρο μετά ψαράδες της περιοχής εντόπισαν την κατακρεουργημένη σορό του. Επίσης, παρατήρησαν να κινείται κοντά ένας καρχαρίας τίγρης, ο οποίος έψαχνε τροφή και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός, με αποτέλεσμα να θεωρεί ο δράστης της επίθεσης.

καρχαριας
Καρχαρίας τίγρης

Ένοπλες ομάδες προσπάθησαν να κυνηγήσουν και να θανατώσουν τον καρχαρία για να ανοίξουν το στομάχι του, ώστε να βρουν τα υπολείμματα του νεαρού, αλλά το τεράστιο ψάρι κατάφερε να ξεφύγει.

Πλέον, έχει εκδοθεί προειδοποίηση στους κατοίκους της περιοχής για να προσέχουν τα νερά, ενώ πλοία αναζητούν τον καρχαρία τίγρη για να τον θανατώσουν.