Μια ανατριχιαστική στιγμή καταγράφηκε από κάμερα θυροτηλεόρασης, όπου φαίνεται ένας ταχυδρόμος να μυρίζει τα παπούτσια ενός κοριτσιού στο Αμπερντίν της Σκωτίας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail διακρίνεται ο ταχυδρόμος να κάνει κανονικά τη δουλειά του, δηλαδή να ταξινομεί και να διανέμει τα γράμματα, στη συνέχεια κάνει αναστροφή για να αποχωρήσει από το κτήριο και αρχίζει να μυρίζει τα παπούτσια του μικρού κοριτσιού που μένει σε στο σπίτι.

Η μητέρα θέλησε να μοιραστεί το βίντεο στο διαδίκτυο για να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, ώστε να προσέχουν τον συγκεκριμένο ταχυδρόμο.

Ένας σχολιαστής ανέφερε: «Αυτό είναι πολύ παράξενη συμπεριφορά». Ένας άλλος έγραψε: «Ελπίζω να το έχεις αναφέρει, αυτό είναι τρομερό από μέρους του, πολύ πολύ περίεργο».

Εκπρόσωπος της Βασιλικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι για το βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα. Αναμένουμε τα υψηλότερα πρότυπα από τους ταχυδρόμους μας και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη κάθε παραβίαση αυτών των προτύπων. Η τοπική διοίκηση είναι ενήμερη και πραγματοποιεί περαιτέρω έρευνες».