Χαλαρές οικογενειακές στιγμές σε παραλία του Ντέλαγουερ πέρασε την Τετάρτη ο Τζο Μπάιντεν, κατά τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών του από τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έμεινε για δύο ώρες στην κοινότητα North Shores, κοντά στην παραλία Rehoboth του Ντέλαγουερ, μαζί με την πρώτη κυρία, Τζιλ Μπάιντεν και δύο από τις αδελφές της.

Ο 81χρονος Μπάιντεν είχε χαλαρή διάθεση και εμφανίστηκε με πολύχρωμο μαγιό, λευκό μπλουζάκι και μαύρο καπέλο, ενώ καθόταν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία, κοιτάζοντας κάποια έγγραφα.

Ο Μπάιντεν είχε αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο στις 19 Αυγούστου με προορισμό το συνέδριο των Δημοκρατικών, στο οποίο εκφώνησε ομιλία, χρίζοντας την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις υποψήφια του κόμματος.

Στη συνέχεια δεν παρέμεινε στο Σικάγο για τις υπόλοιπες ημέρες της μεγάλης κομματικής συγκέντρωσης, αλλά να «πετάξει» στη Σάντα Ινέζ της Καλιφόρνιας, όπου έμεινε στην έπαυλη του Τζο Κιανί, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας ιατρικής τεχνολογίας, Masimo.

Οι διακοπές του Μπάιντεν στο πολυτελές ράντσο του δισεκατομμυριούχου δωρητή ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, όταν «πέταξε» για την παραλία Rehoboth, όπου διατηρεί εξοχικό και αναμένεται να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.