Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε εστιατόριο γνωστής αλυσίδας στο Στράτφορντ του Λονδίνου, όταν ένας άνδρας χτύπησε με το πιάτο του το κεφάλι της νεαρής σερβιτόρας, την στιγμή που του σέρβιρε το φαγητό του. Η απρόκλητη επίθεση καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Στο βίντεο φαίνεται η σερβιτόρα να πλησιάζει ένα τραπέζι όπου ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα κάθεται με μια γυναίκα και ένα μωρό. Καθώς η σερβιτόρα τοποθετεί ένα πιάτο με φαγητό στο τραπέζι, ο άνδρας ξαφνικά τη χτυπάει με το πιάτο του στο κεφάλι της, χωρίς να έχει υπάρξει οποιαδήποτε προηγούμενη πρόκληση.

Η σερβιτόρα εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον χειρισμό του περιστατικού από την αστυνομία καθώς δεν έγινε καμία σύλληψη του δράστη. «Η αστυνομία ήταν παρούσα τη στιγμή της επίθεσης, ανέφερα το περιστατικό, αλλά τον άφησαν να φύγει χωρίς να πάρουν τα στοιχεία του ή να ελέγξουν το CCTV» δήλωσε χαρακτηριστικά. Η Μητροπολιτική Αστυνομία παραδέχτηκε ότι γνώριζε το περιστατικό και ερευνά γιατί δεν προχώρησε γρήγορα η υπόθεση. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της σερβιτόρας: