Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο βουλευτής των Δημοκρατικών Μπιλ Πασκρέλ, ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά του μέσω ανάρτησης σε κοινωνικά δίκτυα.

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Μπιλ Πασκρέλ Τζούνιορ, ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί», αναφέρει η ανάρτηση της οικογένειας στον λογαριασμό του βουλευτή στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

«Ως βουλευτής των ΗΠΑ, ο Μπιλ αγωνίστηκε μέχρι την τελευταία του πνοή για να επιστρέψει στη δουλειά που λάτρευε και στους ανθρώπους που αγαπούσε. Ο Μπιλ έζησε όλη τη ζωή του στο Πάτερσον και είχε ακλόνητη αγάπη για την πόλη όπου μεγάλωσε και την οποία υπηρέτησε. Πλέον αναπαύεται εν ειρήνη, αφού αφιέρωσε τη ζωή του στο μεγάλο έθνος μας, την Αμερική», συμπληρώνει.

Ο βουλευτής με 14 θητείες νοσηλευόταν για σχεδόν ένα μήνα αυτό το καλοκαίρι, αφού παρουσίασε πυρετό που σχετίζεται με ασθένεια του αναπνευστικού συστήματος. Πήρε εξιτήριο σε κέντρο αποκατάστασης στις 7 Αυγούστου, αλλά εισήχθη εκ νέου στο Cooperman Barnabas Medical Center στο Λίβινγκστον, μόλις τέσσερις ημέρες αργότερα.

Πηγή: ΑΠΕ