Ο Ντόναλντ Τραμπ υπονόησε μέσω μηνύματος στο X ότι έχει την υποστήριξη της Τέιλορ Σουίφτ αναρτώντας ψεύτικες φωτογραφίες προκαλώντας πολλές αντιδράσεις, ιδίως από τους εκατομμύρια θαυμαστές της τραγουδίστριας.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε στο Χ «Δέχομαι!» μαζί με εικόνες με θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ να φορούν μπλουζάκια με τη φράση «Swifties for Trump», οι οποίες φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.  

Η ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των θαυμαστών της Τέιλορ Σουίφτ, γνωστών ως Swifties, οι οποίοι κατηγόρησαν τον Ντόναλντ Τραμπ για παραπληροφόρηση.

Η τραγουδίστρια δεν έχει υποστηρίξει κάποιον υποψήφιο στις εκλογές του 2024, αλλά υποστήριξε τους Δημοκρατικούς το 2020 και επέκρινε τον Τραμπ όσο ήταν πρόεδρος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει την προπαγάνδα με τις παραπλανητικές αναρτήσεις του στα social media. Μετά την φωτογραφία που ανέβασε με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Καμάλα Χάρις, να μιλάει μπροστά από ένα σφυροδρέπανο στο συνέδριο των Δημοκρατικών, ο Τραμπ αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει οπαδό του την Τέιλορ Σουίφτ, υπονοώντας ψευδώς ότι έχει την υποστήριξη της διάσημης τραγουδίστριας.