Πάνω από τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο η μαμά δύο παιδιών, η Τζόντι Λουίζ, προσκαλεί τους ακολούθους της στο κάμπινγκ της οικογένειάς της και τους δείχνει τα διάφορα δωμάτια και τις πολυτελείς ανέσεις.

Ξεκινώντας από το «φουαγέ», η Τζόντι έχει τοποθετήσει μια παπουτσοθήκη στην είσοδο, για να διασφαλίσει ότι το εσωτερικό των σκηνών παραμένει καθαρό. Στη συνέχεια, έρχεται ο κύριος χώρος, ο οποίος αποτελείται από τέσσερις σκηνές που ενώνονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα τεράστιο «σπίτι».

Ακολουθεί ένα «σαλόνι» με χαλιά, καναπέ, ριχτάρια και μαξιλάρια, καθώς και μια τηλεόραση.

«Η τηλεόραση είναι εκεί για όταν τα παιδιά είναι κουρασμένα από όλες τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης», εξήγησε η μαμά. «Μπορούμε να τα αφήσουμε στη σκηνή και να βάλουμε Netflix, ενώ εμείς απλά καθόμαστε έξω και απολαμβάνουμε λίγο Prosecco. Μας δίνει λίγο χρόνο για τους ενήλικες».

«Γιατί να πας κάμπινγκ;»

Πολλοί followers μπερδεύτηκαν από το όλο σκηνικό, με ένα άτομο να ρωτάει: «Γιατί να πας κάμπινγκ;».

«Λατρεύω τον εξοπλισμό σας, αλλά μερικά από αυτά τα πράγματα μου προκαλούν γέλιο…», έγραψε ένας σχολιαστής. «Δεν θα καταλάβω ποτέ αυτό το στιλ του κάμπινγκ», παραδέχτηκε ένας άλλος, σύμφωνα με τη New York Post.

«Χριστέ μου, αφήστε την τηλεόραση στο σπίτι. Οι ειδήσεις ή όποια άλλη αηδία παρακολουθείτε θα είναι ακόμη εκεί όταν επιστρέψετε», είπε ένας τέταρτος.

«Θα μπορούσα να είμαι στο εξωτερικό σε ένα all-inclusive θέρετρο στον χρόνο που χρειάζεστε για να το στήσετε αυτό!», σημείωσε ένας πέμπτος. «Ο σκοπός του κάμπινγκ είναι να ξεφύγεις από το σπίτι…», υποστήριξε ένας άλλος.