Οι γιατροί της είχαν πει ότι είχε μόλις λίγες ώρες για να ζήσει και εκείνη αποφάσισε να πει «ναι» στο σύζυγό της και να τον παντρευτεί λίγο πριν πεθάνει.

Η 66χρονη Jean Stevenson είχε διαγνωστεί με καρκίνο τις τελευταίες 3 εβδομάδες και τα νέα από τους γιατρούς δεν ήταν καθόλου καλά αφού τις έδιναν μόνο μερικές ώρες ζωής.

Ο σύντροφός της David Nicholls έκανε αγώνα δρόμου για να βγάλει τις άδειες γάμου, να βρει ιερέα για να τελέσει το μυστήριο, να αγοράσει τις βέρες και να καλέσει όλη την οικογένεια για να είναι παρόντες στους όρκους αγάπης που θα έδιναν. 

Αυτή ήταν η πρώτη γαμήλια τελετή στο Peterborough City Hospital στο Lincolnshire και η τελευταία γιορτή για την Jean. Ο άντρας της είπε ότι ήταν όνειρο ζωής να παντρευτεί την αγαπημένη του και ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου για τη συμπαράσταση του σε μια τόσο όμορφη, αλλά και ταυτόχρονα δύσκολη στιγμή.

Στο νοσοκομείο η Jean είχε πάντα στο πλευρό της τα παιδιά και τα εγγόνια της, αλλά και τα παιδιά του αγαπημένου της David και μπροστά τους είπε το «δέχομαι» αφήνοντας μισή ώρα αργότερα την τελευταία της πνοή.