Μια ηρωίδα μητέρα από το Οχάιο των ΗΠΑ πέθανε προσπαθώντας να σώσει τη ζωή του γιου της όταν ένας κλέφτης προσπάθησε να κλέψει το αυτοκίνητο στο οποίο κοιμόταν το εξάχρονο παιδί της.

Η 29χρονη Αλέξα Στάκλεϊ, λογοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, πήδηξε πάνω στο καπό του οχήματος την ώρα που ο κλέφτης προσπάθησε να διαφύγει αλλά έπεσε πάνω της με ταχύτητα και υπέστη θανατηφόρα τραύματα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η μητέρα είχε βάλει το κοιμισμένο αγόρι της στο Honda, αλλά επέστρεψε στο διαμέρισμα της νταντάς για να πάρει κάτι.

Τότε ήταν που ο κλέφτης μπήκε στο αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν αναμμένο, και έφυγε, αναφέρει το WSYX. Η Στάκλεϊ κυνήγησε τον δράστη και προσπάθησε να τον σταματήσει προτού ριχτεί πάνω στο αυτοκίνητο.

Ο ύποπτος διέφυγε με τα πόδια από το σημείο και δεν έχει συλληφθεί ακόμα όπως αναφέρει η Daily Mail.

Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκε το σταθμευμένο όχημα με το παιδί να κοιμάται ακόμα μέσα σε αυτό.

Το περιστατικό συνέβη βόρεια του Canal Winchester στη νοτιοανατολική περιοχή του Κολόμπους, περίπου στις 1:30 π.μ. την Πέμπτη.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τη Στάκλεϊ βαριά τραυματισμένη. Τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα σχολεία του Canal Winchester ανάρτησαν ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη Στάκλεϊ στο Facebook, μια αφοσιωμένη δασκάλα που εργαζόταν με τα παιδιά προσχολικής ηλικίας στο δημοτικό σχολείο Winchester Trail.

Οι μαθητές της την αποκαλούσαν «κ. Αλέξα» και εργαζόταν στην περιοχή για πέντε χρόνια.

«Η οικογένεια της κ. Στάκλεϊ μοιράστηκε ότι πέθανε ηρωικά προσπαθώντας να σώσει τον 6χρονο γιο της κατά τη διάρκεια μιας απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου. Ευτυχώς, ο γιος της δεν τραυματίστηκε και βρίσκεται τώρα με την οικογένειά του. Παρακαλούμε να κρατήσετε τον γιο της Αλέξα, την οικογένειά της και τους φίλους της στις προσευχές σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», έγραψε η σχολική περιφέρεια στην ανάρτηση στο Facebook.