Ένα βίντεο με τα «γαλλικά» του Ντόναλντ Τραμπ για τους πολιτικούς του αντιπάλους στις ΗΠΑ, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό, ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρεται στον νυν πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρό του, Καμάλα Χάρις, με πολύ προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, την ώρα που βρίσκεται σε ένα αμαξίδιο του γκολφ.

Αναφερόμενος στην κατά γενική ομολογία απογοητευτική επίδοση του Μπάιντεν στο πρόσφατο ντιμπέιτ ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ο Τραμπ χαρακτηρίζει τον 81χρονο αντίπαλό του «κακό τύπο» και «γέρικο, διαλυμένο σωρό από σκ…».

«Απλώς τα παράτησε. Εγκαταλείπει τον αγώνα», λέει ο Τραμπ, καθισμένος στο αμαξίδιο του γκολφ. «Τον έβγαλα από τη μέση – και αυτό σημαίνει ότι έχουμε την Καμάλα», συνεχίζει αναφερόμενος στην Χάρις, η οποία θεωρείται ως πιθανή αντικαταστάτρια του Μπάιντεν, σε περίπτωση που τελικά ο ίδιος αποφασίσει να αποσυρθεί από την κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ. «Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη ως αντίπαλος. Είναι τόσο κακή», λέει ακόμη ο Τραμπ.

«Είναι τόσο αξιολύπητη», προσθέτει και συνεχίζει: «Είναι τόσο κακιά».

Ο Τραμπ επιστρέφει στον Μπάιντεν, ρωτώντας ρητορικά τους παρευρισκόμενους: «Μπορείτε να φανταστείτε αυτόν τον τύπο να έχει να κάνει με τον Πούτιν; Και τον πρόεδρο της Κίνας – που είναι άγριο άτομο. Είναι ένας άγριος άνθρωπος, πολύ σκληρός τύπος. Και τον βλέπουν».

Λίγο πριν αποχωρήσει, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ επαναλαμβάνει: «Αλλά μόλις ανακοίνωσαν ότι μάλλον θα παραιτηθεί. Συνεχίστε να τον χτυπάτε, έτσι;».