Κατά τη διάρκεια πτήσης μια γυναίκα τράβηξε κρυφά βίντεο έναν άνδρα υποτίθεται παντρεμένο να απατάει τη σύζυγό του και ύστερα δημοσίευσε το επίμαχο υλικό στα social media.

Η Caroline Rened πετούσε από το Χιούστον στη Νέα Υόρκη, όταν πριν το check in στην καφετέρια είδε έναν παντρεμένο να ερωτοτροπεί με μια άλλη γυναίκα. «Παρατήρησα τη βέρα στο χέρι του και το γεγονός ότι δεν γνωριζόταν με την άλλη γυναίκα, αλλά κανόνιζαν ραντεβού», ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

Στη συνέχεια, το παράνομο ζευγάρι μπήκε στην ίδια πτήση και ξεκίνησε να ερωτοτροπεί μπροστά στον κόσμο, που δεν γνώριζε για την παράνομη σχέση τους ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν.

Η Caroline βιντεοσκόπησε τις ιδιαίτερες στιγμές τους και τις ανέβασε στο TikTok, γράφοντας στη λεζάντα: «Αν αυτός ο άντρας είναι ο σύζυγός σας που πετάει με την πτήση 2140 της United Airlines από το Χιούστον στη Νέα Υόρκη, μάλλον σήμερα θα κοιμηθεί αλλού και συγκεκριμένα με την Katy απόψε».

Σύμφωνα με τη New York Post το βίντεο έπεσε από το TikTok, όμως χρήστες του διαδικτύου έσωσαν στιγμιότυπα, τα οποία αναπαρήγαγαν, με ορισμένους να παίρνουν το μέρος της Caroline, ενώ άλλοι την επέκριναν για την παράνομη βιντεοσκόπηση, αναφέροντας ότι δεν έπρεπε να ασχοληθεί.