Αντιμέτωπος με θανατική ποινή βρίσκεται ένας άνδρας, που ξύπνησε και δολοφόνησε την κοπέλα του, χτύπησε μια φίλη του, πάτησε και σκότωσε με το αμάξι μια άγνωστη στη μέση του δρόμου, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε ένα σπίτι.

Ο 30άχρονος Wade Wilson από τις ΗΠΑ, στις 7 Οκτωβρίου 2019, πήρε ναρκωτικά με την 35άχρονη Kristine Melton και κοιμήθηκαν στο σπίτι της. Το πρωί ξύπνησε και τη στραγγάλισε, ενώ έκλεψε το αμάξι της και χρησιμοποίησε το κινητό της, για να κλείσει ραντεβού με τη 41άχρονη φίλη του, Melissa Montanez.

Λίγη ώρα μετά συνάντησε τη Montanez και την ξυλοκόπησε χωρίς προφανή λόγο, ενώ διέφυγε με το αμάξι της νεκρής ερωμένης του. Τότε, πέτυχε στον δρόμο την 43άχρονη Diane Ruiz και τη σταμάτησε, προσποιούμενος ότι ήθελε να ζητήσει οδηγίες.

Ο Wade Wilson

Ο άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο, επιτέθηκε στη Ruiz, την έριξε στο έδαφος και στη συνέχεια την πάτησε μέχρι θανάτου με το αυτοκίνητο, σε βαθμό που πολτοποίησε μέρος από το σώμα της. «Ήθελα να σκοτώσω… Με έπιασε κάτι και ήθελα να δολοφονήσω μια γυναίκα», είπε στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη, σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com.

Στη συνέχεια, ο Wilson γεμάτος αίματα επισκέφθηκε ένα εστιατόριο και ατάραχος ομολόγησε στον ιδιοκτήτη ότι μόλις δολοφόνησε δύο γυναίκες. Ο μαγαζάτορας κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ διέρρηξε και ένα σπίτι μέχρι να τον συλλάβουν.

Έκτοτε, ξεκίνησε η δίκη του και μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με το δικαστήριο να τον βρίσκει ένοχο για όλα τα εγκλήματα που διέπραξε. Σε νέα δίκη που θα γίνει τον Ιούλιο οι ένορκοι θα αποφασίσουν αν πρέπει να του επιβληθεί η θανατική ποινή.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πρώτης δίκης έβαψε το πρόσωπό του, για να καλύψει τατουάζ που απεικόνιζαν νεκροκεφαλές και τη σβάστικα των Ναζί.