Σε ηλικία 40 ετών πέθανε ο γνωστός YouTuber Μπεν Πότερ. Όπως έγινε γνωστό, ο YouTuber σκοτώθηκε στις 8 Ιουνίου σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο Fort Collins του Κολοράντο των ΗΠΑ.

«Ο κάτοικος του Γουίντσορ κατευθυνόταν νότια στον αυτοκινητόδρομο I-25 στο σημείο 267,5 του χιλιομέτρου, όταν το ασημί Toyota 4Runner του βγήκε από τη δεξιά πλευρά του διαπολιτειακού δρόμου», ανέφερε η ενημέρωση της αστυνομίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του People.

Νωρίτερα, η σύζυγός του, Νάταλι Πότερ, χρησιμοποίησε τους λογαριασμούς του στα social media για να ενημερώσει τον κόσμο ότι πέθανε ο ιδρυτής του Comicstorian, καναλιού στο YouTube αφιερωμένο στους λάτρεις των κόμιξ.

«Για πολλούς από εσάς, ήταν Comicstorian, εκφράζοντας ιστορίες από πολλά διαφορετικά μέσα. Για τους αγαπημένους του, ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο υποστηρικτικά άτομα που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Ως σύζυγος, γιος, αδελφός, φίλος ή ακόμα και απλώς ξένος, ο Μπεν ήταν στοργικός και γνήσιος. Ήταν το στήριγμά μας και θα καθησύχαζε τους αγαπημένους του, όποτε το χρειάζονταν», έγραψε στην ανάρτηση.

«Ήταν ο κόσμος μου. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητά μου είναι να διατηρήσω όλα όσα έχει χτίσει. Δεν έχω κανένα σχέδιο πέρα από αυτό. Το κανάλι του ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του και ενώ όλοι χρειαζόμαστε τον χρόνο μας για να τον θρηνήσουμε, ξέρω ότι δεν θα ήθελε να τελειώσει έτσι. Ο Μπεν πέρασε πάνω από 10 χρόνια διαδίδοντας την αγάπη και την εκτίμηση για τα χόμπι του. Ήταν η αγάπη του για συναρπαστικές ιστορίες και καλογραμμένους χαρακτήρες που τον έκαναν να ξεκινήσει στο YouTube», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε ότι «η ομάδα και εγώ θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό. Για να τον τιμήσουμε συνεχίζοντας να αφηγείται υπέροχες ιστορίες από σπουδαίους ανθρώπους, καθώς και να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του ίδιου μας του υπερήρωα. Υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι θέλαμε και δεν πρόκειται να σταματήσω τώρα».