Μυστηριωδώς εμφανίστηκε μια γυναίκα και ισχυρίστηκε ότι είναι μια 8χρονη αγνοούμενη που εξαφανίστηκε πριν 39 χρόνια, με τη μητέρα του παιδιού να θεωρεί πως λέει ψέματα για δημοσιότητα.

Τον περασμένο μήνα η γυναίκα έγραψε σε ομάδα στο Facebook που είναι αφιερωμένη στο παιδί, υποστηρίζοντας πως είναι η Cherrie Mahan που χάθηκε το 1985 στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, στις 22 Φεβρουαρίου 1985 το παιδί επέστρεφε σπίτι στην κοινότητα Winfield της κομητείας Butler. Λίγο μετά τις 4 μ.μ. εθεάθη να αποβιβάζεται από το σχολικό λεωφορείο στη στάση που ήταν λίγα μέτρα μακριά από την οικεία και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες το μόνο που έγινε γνωστό, είναι ότι σε κοντινή απόσταση από τη στάση βρισκόταν ένα μπλε φορτηγάκι Dodge του 1976 με τοιχογραφία ενός σκιέρ σε ένα βουνό, το οποίο μπορεί να εμπλέκεται στην εξαφάνιση.

Η Cherrie Mahan

Έκτοτε, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και οι αστυνομικοί έχουν δημιουργήσει σκίτσο με την τωρινή εξωτερική εμφάνιση της Cherrie, καθώς αν βρίσκεται στη ζωή θα είναι 46 ετών. Επίσης, προσφέρουν αμοιβή 5.000 δολαρίων για οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να βοηθήσει.

Η μητέρα του παιδιού, Janice McKinney, δήλωσε ότι δεν πιστεύει τον ισχυρισμό της γυναίκας, τόσο γιατί διαγράφηκε η ανάρτηση και το προφίλ μετά από αίτημα των αρχών για επικοινωνία, όσο και γιατί κατά καιρούς διάφορες γυναίκες αναφέρουν πως είναι το εξαφανισμένο παιδί της.

Σκίτσο με την υποθετική εμφάνιση της Cherrie Mahan σε περίπτωση που παραμένει ζωντανή

Συντετριμμένη ανέφερε ότι ανήμερα της επετείου εξαφάνισης ή των γενεθλίων της κόρης της, διάφορες γυναίκες τηλεφωνούν σπίτι ή στο αστυνομικό τμήμα ισχυριζόμενες πως είναι η Cherrie. «Έχω μάθει να ραγίζουν την καρδιά μου. Μπράβο σου, κατάφερες να αποκτήσεις τα 15 λεπτά δημοσιότητας που ήθελες», ήταν το μήνυμα προς τους αγνώστους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο της.