Όσα ψιθύριζαν ο Κάρολος και η Νταϊάνα την ημέρα του γάμου τους αποκαλύπτει η Daily Mail, για την αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών -και όχι μόνο- που συνεχίζει να απασχολεί τον Τύπο και το κοινό 27 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Ο Κάρολος έκανε πρόταση γάμου στην Νταϊάνα, μόλις έξι μήνες αφότου άρχισαν να βγαίνουν, στο παιδικό δωμάτιο του Κάστρου του Ουίνδσορ στις 3 Φεβρουαρίου 1981.

Ο αρραβώνας τους έγινε δημόσια γνωστός όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τον επικείμενο γάμο του στις 24 Φεβρουαρίου 1981 και η Βρετανία ανυπομονούσε για τη λαμπερή τελετή.

Ήταν αρραβωνιασμένοι για πέντε μήνες πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον Ιούλιο του ίδιου έτους σε μια εντυπωσιακή τελετή που μεταδόθηκε σε οθόνες σε όλη τη χώρα. Ο Κάρολος και η Νταϊάνα παντρεύτηκαν στον Άγιο Παύλο στο Λονδίνο και επέλεξαν τον καθεδρικό ναό αντί του παραδοσιακού χώρου για βασιλικούς γάμους, το Αβαείο του Ουέστμινστερ, επειδή χωρούσε 3.500 καλεσμένους.

«Είσαι τέλεια – Φιλάκι» και το σχόλιο της βασίλισσας Ελισάβετ

Όπως αποκαλύπτει το βρετανικό δημοσίευμα, ο Κάρολος την ημέρα του γάμου τους είπε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα «είσαι τέλεια», «δώσε μου το χέρι σου», και στη συνέχεια της είπε «φιλάκι».

Η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ που τη συνόδευε στο μπαλκόνι, της έδειξε το πλήθος ενώ ψιθύρισε στην πριγκίπισσα να «κοιτάξει» τους ανθρώπους που «ήταν εκεί όλη μέρα» για να τη δουν. Τότε, ο πρίγκιπας της Ουαλίας σχολίασε: «Έχει περάσει πάρα πολλή ώρα. Πρέπει να φάμε».

Όταν ο Κάρολος είδε για πρώτη φορά την Νταϊάνα, κόσμος του φώναζε «δώσε της ένα φιλί», το οποίο και έκανε.

Πηγές ανέφεραν ότι παρά το γεγονός ότι η Νταϊάνα ήταν ντροπαλή, λάτρευε τη λάμψη που θα της πρόσφερε ο γάμος με έναν πρίγκιπα.

Η Πένι Θόρντον, προσωπική αστρολόγος της πριγκίπισσας Di, δήλωσε ότι ο Κάρολος «τη διέλυσε» όταν της είπε ότι δεν την αγαπούσε το βράδυ πριν από το γάμο τους

Ο Κάρολος ήταν τόσο αβέβαιος για την απόφασή του να παντρευτεί την Νταϊάνα που σκέφτηκε να ακυρώσει εντελώς τον γάμο, αποκάλυψε ο βασιλικός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Τζόμπσον σε μια βιογραφία που δημοσιεύτηκε το 2018.

Ωστόσο, ο πρώην γραμματέας Τύπου της βασίλισσας δήλωσε ότι παρά τις αμφιβολίες του Καρόλου, το ζευγάρι ήταν πραγματικά ερωτευμένο – και δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον ως νεόνυμφοι.