Μια μακάβρια φάρσα υποστήριξε πως έκανε μια γυναίκα, καθώς ετοίμασε σάλτσα για μακαρόνια με τις στάχτες της γιαγιάς της και στη συνέχεια τάισε τον αδερφό της εν αγνοία του.

Η Cheyenne πήρε τηλέφωνο στη ραδιοφωνική εκπομπή «Fifi, Fev & Nick» και σύμφωνα με τη New York Post περιέγραψε το απίστευτο περιστατικό.

«Η γιαγιά μου, λοιπόν, πέθανε τον περασμένο Αύγουστο και αποτεφρώθηκε», είπε και πρόσθεσε ότι «προφανώς η οικογένειά μου και εγώ θρηνούσαμε, οπότε πήγα στη μαμά ένα βράδυ και σκέφτηκα, για να της φτιάξω λίγο το κέφι…”Ας δοκιμάσουμε τη γιαγιά”, είπα και έθεσα το σχέδιο σε εφαρμογή».

Τότε, πήρε κομμάτι από τις στάχτες και το ανακάτεψε στη σάλτσα για μακαρόνια που έφτιαξε, ενώ βρήκε ως θύμα τον αδερφό της, που μόλις αποφυλακίστηκε και είχε να δει από παιδί.

«Με τον αδερφό μου έχουμε να ιδωθούμε από τότε που ήμασταν μικρά παιδιά. Οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν αστείο να του κάνω φάρσα και έβαλα λίγη από τη στάχτη της γιαγιάς στη σάλτσα των ζυμαρικών», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως δεν αποκάλυψε ποτέ την αλήθεια στον αδερφό της, ενώ ανέφερε πως δοκίμασε το φαγητό και της… άρεσε. «Έφαγα λίγο μαζί με τη μαμά μου και ήταν ωραίο. Θα το κάνουμε ξανά, δεν έχω χρησιμοποιήσει όλες τις στάχτες», είπε η γυναίκα.

Οι παρουσιαστές έμειναν άφωνοι, λοιπόν, όπως και οι ακροατές της εκπομπής, αν και ορισμένοι θεώρησαν πως ήταν ψεύτικη η ιστορία, βρίσκοντας υπερβολική τη φάρσα που περιέγραψε η Cheyenne.