Με ψυχραιμία και επαγγελματισμό αντιμετώπισε μια απρόσμενη επίσκεψη στο πλατό αμερικανίδα δημοσιογράφος. Η παρουσιάστρια εκφωνούσε το δελτίο ειδήσεων και κατάπιε μια μύγα «on air», αλλά παρέμεινε ατάραχη.

Η Vanessa Welch, παρουσιάστρια του πρωινού ειδησεογραφικού μαγκαζίνο «Boston 25», δέχεται τις τελευταίες ώρες επαίνους από το κοινό, καθώς κατάφερε να μην χάσει τα λόγια της αλλά και ούτε να κάνει κάποιον μορφασμό, όταν ένιωσε να μπαίνει κάτι στο στόμα της κατά τη διάρκεια του δελτίου. «Μήπως ήταν απλώς μια βλεφαρίδα;» διερωτώνται πολλοί ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είδαν το σχετικό βίντεο.

Απτόητη η Vanessa φαίνεται να καταπίνει το έντομο δείχνοντας απίστευτη ψυχραιμία κατά τη διάρκεια του απρόοπτου συμβάντος. Οι ακόλουθοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θαύμασαν την ικανότητά της να παραμείνει συγκεντρωμένη στη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης. «Αυτός είναι επαγγελματισμός», έγραψε ένας ακόλουθος. «Ούτε καν μπερδεύτηκε. Κορυφαίος επαγγελματισμός», πρόσθεσε ένας άλλος. Μάλιστα, υπήρξαν και κάποιοι που ζήτησαν από το κανάλι να της κάνει αύξηση, όπως μεταδίδει η NewΥorkPost.

Οι περισσότεροι πάντως που παρακολούθησαν το βίντεο, το οποίο έχει περισσότερα από 250.000 likes στο Instagram, ισχυρίστηκαν ότι το άγνωστο αντικείμενο που αρχικά βρισκόταν στο μάτι της, φαίνεται να είναι μια μαύρη μύγα. Ενώ κάποιοι άλλοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι απλώς ήταν μια βλεφαρίδα που έπεσε στο στόμα της.

«Φαίνεται περισσότερο σαν να φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες και μία από αυτές να ξεκόλλησε», σχολίασε μια γυναίκα.