Εκτός εαυτού βγήκε μια γυναίκα στο οικογενειακό τραπέζι, επειδή τσακώθηκε με την πεθερά της, με αποτέλεσμα να βγάλει το στήθος έξω και να αφήσει άναυδους όλους τους παρευρισκόμενους.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τους έντονους καυγάδες που είχαν για το γεγονός ότι η γυναίκα θήλαζε το μωρό της και καθυστερούσε να πάει στο γεύμα, κάθε φορά που έτρωγαν όλοι μαζί. «Η οικογένεια του συζύγου είναι από την Ιταλία -εγώ είμαι Γερμανίδα- και θεωρούν πολύ σημαντικό να τρώμε όλοι μαζί. Αλλά ο μικρός είναι απρόβλεπτος και θέλω να τον θηλάζω με την ησυχία μου», έγραψε σε ανάρτηση, σύμφωνα με τη Mirror.

Ωστόσο, μια μέρα που έβαλε το παιδί να κοιμηθεί μετά τον θηλασμό, η πεθερά μπήκε στο υπνοδωμάτιο και άρχισε να ουρλιάζει πως το φαγητό θα κρυώσει και είναι ασέβεια να την περιμένουν, αλλά και να φάνε χωρίς αυτήν.

Μητέρα θηλάζει μωρό

Τότε, η γυναίκα αποφάσισε να πάρει την εκδίκηση της, καθώς ο σύζυγος δεν έκανε κάτι για να σταματήσει τη μητέρα μου, αλλά και ούτε να βοηθήσει τη σύζυγο που φρόντιζε το παιδί.

«Μετά από αυτόν τον καβγά πήρα απόφαση να της βάλω μυαλό. Στο επόμενο δείπνο πήγα μόνο με το σουτιέν, ενώ ο μπέμπης κρατούσε το στήθος μου -δεν φαινόταν κάτι, γιατί θήλαζε-. Όλοι σάστισαν, όπως ο πεθερός και ο αδερφός του συζύγου μου. Η πεθερά έκανε το σταυρό της και φώναζε ότι την ντροπιάζω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Εκείνη τη στιγμή ακολούθησε ακόμη ένας καβγάς, με τον σύζυγο να παίρνει το μέρος της μητέρας του, αλλά η γυναίκα δεν πτοήθηκε και έκατσε να φάει, ενώ θήλαζε το παιδί.

Τελικά, οι συγκεκριμένοι καβγάδες σταμάτησαν από την πεθερά, με τη γυναίκα να αναφέρει πως «πήρε το μήνυμα μου και δεν με ενόχλησε έκτοτε».