Πολλές φορές κάνουμε απλά λάθη που έχουν ως αποτέλεσμα να υποβαθμίζουν την εικόνα του μπάνιου μας και, ενώ θα μπορούσε να δείχνει καλύτερο, τελικά μοιάζει παραμελημένο και παλιό. Ένα πολύ συχνό λάθος είναι ότι χρησιμοποιούμε φθαρμένες κακόγουστες πετσέτες ή φθηνά πατάκια.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τον πιο απλό, έξυπνο και πρακτικό τρόπο να ανανεώσετε το ντεκόρ του μπάνιου σας με μια έξυπνη αλλαγή, που θα δώσει αμέσως νέα αέρα στη διακόσμηση του λουτρού σας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επενδύσετε σε ποιοτικά λευκά είδη, κοινώς στις πετσέτες και στο χαλάκι του μπάνιου σας. Επιλέγοντας υψηλής ποιότητας λευκά είδη, θα μεταμορφώσετε το μπάνιο και θα προσθέσετε μια αίσθηση πολυτέλειας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μια πολυέξοδη ανακαίνιση. Αγοράστε, λοιπόν, πετσέτες από καλά υφάσματα και ένα ποιοτικό χαλάκι μπάνιου και αναβαθμίστε άμεσα τον χώρο. Θα νιώσετε την αλλαγή και στο άγγιγμα, καθώς τα ποιοτικά υφάσματα έχουν καλύτερη αίσθηση (είναι πιο παχιά, πιο απορροφητικά, πιο ανθεκτικά και σαφέστατα πιο απαλά από τα φθηνά).

Φροντίστε να επιλέξετε πετσέτες και πατάκια στο ίδιο χρώμα με αυτό του μπάνιου σας ή σε κάποιο που να δένει αρμονικά. Πάντα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή το λευκό, ειδικά στις πετσέτες, και δείχνει πάντοτε κομψό, καθαρό και φρέσκο. Μπορεί να σας φαίνεται πως ξοδεύετε πολλά χρήματα σε λευκά είδη υψηλής ποιότητας, αλλά μακροπρόθεσμα θα κάνετε απόσβεση, καθώς καθαρίζονται και συντηρούνται ευκολότερα, ενώ προσφέρουν ασφάλεια και άνεση. Σε κάθε περίπτωση, όσο ακριβά και να είναι, κοστίζουν λιγότερο από μια ανακαίνιση και κάνουν την ίδια δουλειά στο τελικό αποτέλεσμα.