Τα κασπώ είναι διακοσμητικά δοχεία που χρησιμοποιούνται για να κρύβουν τις απλές ή πλαστικές γλάστρες, προσδίδοντας μια πιο κομψή εμφάνιση στα φυτά σας. Μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας μια όμορφη και τακτοποιημένη λύση για την παρουσίαση των φυτών.

Τα κασπώ είναι μια εξαιρετική επιλογή για να αναβαθμίσετε τη διακόσμηση του χώρου σας, είτε πρόκειται για το εσωτερικό του σπιτιού είτε για το εξωτερικό του. Επιλέγοντας τα σωστά υλικά, στυλ και μεγέθη, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα όμορφο και αρμονικό περιβάλλον που θα αναδεικνύει τα φυτά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κασπώ MATSSON 14xΥ13cm υπόλευκο 7€ /ΤΜΧ

Τα κασπώ προσφέρουν μια κλασική και κομψή εμφάνιση. Είναι ανθεκτικά και βαριά, επομένως δεν αναποδογυρίζουν εύκολα. Είναι ιδανικά για εσωτερικούς χώρους, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε προστατευμένες εξωτερικές περιοχές. Είναι ελαφριά και οικονομικά, διατίθενται σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Είναι κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους λόγω ανθεκτικότητας στις καιρικές συνθήκες. Μοντέρνα και ανθεκτικά, προσφέρουν μια industrial αισθητική. Προσδίδουν μια φυσική και ζεστή εμφάνιση. Μπορούν να είναι βαμμένα ή φυσικά. Ιδανικά για εξωτερικούς χώρους, αν είναι κατάλληλα προστατευμένα από την υγρασία.

Κασπώ SIVERT Ø26xΥ23cm καφέ 7,50€ /ΤΜΧ

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο κασπώ

Επιλέξτε κασπώ που είναι λίγο μεγαλύτερα από τις γλάστρες σας, για να τις καλύπτουν πλήρως. Βεβαιωθείτε ότι το κασπώ διαθέτει κατάλληλη αποστράγγιση ή προσθέστε χαλίκια στο κάτω μέρος, για να αποφεύγεται η συγκέντρωση νερού. Τοποθετήστε τα κασπώ σε τραπέζια, ράφια ή στο πάτωμα, για να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα σημεία. Χρησιμοποιήστε τα σε βεράντες, κήπους ή μπαλκόνια, για να προσθέσετε χρώμα και στυλ. Αναμείξτε διαφορετικά υλικά και στυλ, για να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον και δυναμικό αποτέλεσμα. Επιλέξτε χρώματα που συμπληρώνουν τη χρωματική παλέτα του χώρου σας.

BLOOM – κασπό Δ14cm, ροζ/κόκκινο 12,99€

Τα κασπώ προσφέρουν μια πιο καλαίσθητη και τακτοποιημένη εμφάνιση στα φυτά. Προσθέτουν στυλ και χαρακτήρα σε οποιονδήποτε χώρο. Καλύπτουν τις απλές ή πλαστικές γλάστρες, προσφέροντας καλύτερη εμφάνιση. Προστατεύουν τις γλάστρες από φθορές και ακραίες καιρικές συνθήκες.

Iliadis Κασπώ σε Γκρι Χρώμα 40x44cm 20€