Οι κορνίζες αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο στη διακόσμηση του σπιτιού, καθώς προσθέτουν στιλ, προσωπικότητα και ενδιαφέρον σε κάθε δωμάτιο. Η επιλογή και τοποθέτηση των κορνιζών μπορούν να μεταμορφώσουν έναν χώρο, καθιστώντας τον πιο ζεστό και ελκυστικό.

Οι κορνίζες είναι ένας απλός, αλλά ισχυρός τρόπος να προσθέσετε προσωπικότητα και ύφος στο σπίτι σας. Επιλέγοντας με προσοχή το υλικό, το χρώμα και τη διάταξη, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν χώρο που αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις σας.

Κορνίζα (18×23) Present Time By Octopus Wave Pink 12€

Τα είδη κορνίζας

Ξύλο: Κλασικές και ζεστές, οι ξύλινες κορνίζες προσδίδουν μια φυσική και ρουστίκ αίσθηση.
Μέταλλο: Μοντέρνες και κομψές, οι μεταλλικές κορνίζες είναι ιδανικές για σύγχρονες διακοσμήσεις.
Πλαστικό: Πιο οικονομικές και ευέλικτες, οι πλαστικές κορνίζες έρχονται σε πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων.

Κορνίζα &k amsterdam Chunky Green 16,99€

Επιλέξτε χρώματα που συμπληρώνουν ή αντιπαρατίθενται με τον τοίχο και τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία. Ανάλογα με το στιλ του χώρου, μπορείτε να επιλέξετε γυαλιστερές για μια πιο πολυτελή εμφάνιση ή ματ για μια πιο ήπια. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κορνίζες διαφορετικών μεγεθών, για να δημιουργήσετε ενδιαφέρον και ισορροπία στον τοίχο. Τετράγωνες, ορθογώνιες, στρογγυλές ή οβάλ κορνίζες μπορούν να προσθέσουν μια δυναμική πινελιά.

Κορνίζα Hidden Cat Vertical 19€

Πώς μπορείτε να τις τοποθετήσετε

Gallery wall: Δημιουργήστε μια γκαλερί τοίχου με πολλές κορνίζες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Είναι ιδανικό για σαλόνια ή διαδρόμους.
Εστιακά σημεία:
Χρησιμοποιήστε μεγαλύτερες κορνίζες ως κεντρικά στοιχεία σε έναν τοίχο και περιβάλλετε τις με μικρότερες.

Oscar Κορνίζα 50x70cm μαύρο 8,50€ /ΤΜΧ

Οι κορνίζες πρέπει να τοποθετούνται στο επίπεδο των ματιών ή λίγο πιο ψηλά. Αφήστε αρκετό χώρο μεταξύ των κορνιζών, για να μη φαίνονται υπερφορτωμένες και για να διατηρείται η ισορροπία.
Εμφανίστε αγαπημένες οικογενειακές στιγμές, ταξίδια ή ιδιαίτερες εκδηλώσεις. Επιλέξτε καλλιτεχνικές εκτυπώσεις, πίνακες ζωγραφικής ή σχέδια που σας αρέσουν. Ενσωματώστε αντικείμενα, όπως εισιτήρια από εκδηλώσεις, αποξηραμένα λουλούδια ή επιστολές για πιο προσωποποιημένο αποτέλεσμα.

Vaxboκορνίζα κολάζ για 8 φωτογραφίες, 13×18 cm 9,99€

Μη διστάσετε να αλλάζετε τα περιεχόμενα στις κορνίζες ανάλογα με τις εποχές ή τις διάφορες φάσεις της ζωής σας. Συνδυάστε μοντέρνες κορνίζες με vintage για ένα εκλεκτό και ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
Η ασύμμετρη τοποθέτηση μπορεί να προσθέσει ένα πιο φυσικό και χαλαρό στιλ στον χώρο.

Flikbok κορνίζα, 30×40 cm 34,99€