Τα μαξιλάρια αποτελούν ένα από τα πιο ευέλικτα και αποτελεσματικά διακοσμητικά στοιχεία για κάθε σπίτι. Μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση και την αίσθηση ενός δωματίου με ελάχιστο κόστος και προσπάθεια.

Τα μαξιλάρια μπορούν να προσθέσουν χρώμα, υφή και μοτίβα σε ένα χώρο, ανανεώνοντας την εμφάνιση χωρίς να απαιτείται μεγάλη ανακαίνιση. Αλλάζοντας μόνο τα καλύμματα των μαξιλαριών, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διακόσμηση ανάλογα με τις εποχές ή τις τάσεις.

Τα μαξιλάρια προσφέρουν επιπλέον άνεση σε καναπέδες, πολυθρόνες και κρεβάτια. Μπορούν να παρέχουν υποστήριξη για την πλάτη και τον αυχένα, κάνοντας τον χώρο πιο φιλόξενο. Με έντονα χρώματα ή σχέδια, τα μαξιλάρια μπορούν να γίνουν το κεντρικό σημείο ενός δωματίου. Συνδυάζοντας διαφορετικά στυλ και μεγέθη μαξιλαριών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα και πολυεπίπεδη αισθητική.

Gan Rugs Bandas Cushion D Black € 225

Τα μαξιλάρια είναι εύκολο να μετακινηθούν και να αναδιαταχθούν, επιτρέποντας σας να πειραματιστείτε με τη διάταξη και την εμφάνιση του χώρου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα δωμάτια, όπως το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, ακόμα και στον εξωτερικό χώρο.

Gan Rugs Garden Layers Roll Gofre Green Small € 558

Επιλέξτε μαξιλάρια σε συμπληρωματικά ή αντίθετα χρώματα, για να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη ή εντυπωσιακή εμφάνιση. Τα μοτίβα, όπως γεωμετρικά σχέδια, λουλούδια ή αφηρημένα σχέδια, μπορούν να προσθέσουν δυναμική στο χώρο. Επιλέξτε μαξιλάρια από διάφορα υλικά, όπως βελούδο, λινό, βαμβάκι ή μαλλί, για να προσθέσετε βάθος και πολυπλοκότητα στη διακόσμηση. Οι υφές μπορούν να δώσουν μια αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας.

SKOGSKORN μαξιλάρι, 40×65 cm € 24,99

Αναμείξτε μαξιλάρια διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων, για να δημιουργήσετε μια πιο ενδιαφέρουσα και πολυεπίπεδη διακόσμηση. Τα μεγάλα μαξιλάρια μπορούν να προσφέρουν επιπλέον άνεση, ενώ τα μικρότερα μπορούν να λειτουργήσουν ως διακοσμητικά στοιχεία. Επιλέξτε μαξιλάρια που αντικατοπτρίζουν ένα συγκεκριμένο θέμα ή εποχή, όπως καλοκαιρινά μοτίβα, χειμερινά χρώματα ή γιορτινά σχέδια.


Πλεκτό μπουκλέ μαξιλάρι 26,99 €

Βεβαιωθείτε ότι τα μαξιλάρια ταιριάζουν με το υπόλοιπο στυλ του χώρου. Μπορούν να συνδυαστούν με κουρτίνες, χαλιά ή άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Αν επιλέξετε μαξιλάρια με έντονα μοτίβα, φροντίστε να τα συνδυάσετε με πιο ουδέτερα κομμάτια, για να μην υπερφορτωθεί ο χώρος.

Μαξιλάρι 35×50 βελούδο – φούξια 36.00 €

Εκτός από την αισθητική, τα μαξιλάρια πρέπει να είναι και λειτουργικά. Επιλέξτε μαξιλάρια που προσφέρουν άνεση και στήριξη. Τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι ένας εύκολος και προσιτός τρόπος να προσθέσετε προσωπικότητα και στυλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΠΟΥΚΛΕ ΜΕ ΨΑΡΙ 19,99 €