Σαφώς και τα μεταλλικά χρώματα δεν είναι κάτι νέο στο μανικιούρ αλλά το TikTok έχει γενικά το χάρισμα να αναδεικνύει τάσεις που προϋπήρχαν και να της επαναφέρει δυναμικά στα πράγματα.

Κάπως έτσι έγινε και με τα χάλκινα νύχια που έγιναν viral στη συγκεκριμένη πλατφόρμα καθώς η TikToker @noorphin έκανε ένα χάλκινο χρώμα στα νύχια της, εμπνεύστηκε το όνομά του από το χάλκινο ποτήρι στο οποίο μπαίνει το κοκτέιλ «Moscow mule» και το έχρισε «μανικιούρ του φθινοπώρου». Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral και έχει πλέον πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Aπο κει και πέρα πάρα πολλές TikTokers δοκίμασαν το συγκεκριμένο trend και ανέβασαν τις δικές τους «Moscow mule» εκδοχές μανικιούρ στην πλατφόρμα με την τάση να λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις:

@studiobarinails

These really are going to be the it girl look for fall 🍂 #moscowmulenails #fallnails #fallnailinspo

♬ Taste – Sabrina Carpenter

Ουσιαστικά το «Moscow mule» μανικιούρ είναι ένα έντονο μεταλλικό χρώμα σε χάλκινη απόχρωση με τη λάμψη του να επιτυγχάνεται με τη χρήση της σκόνης chrome που μπαίνει πάνω στα νύχια στο τέλος και δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα νύχια χωρίς να τα φορτώνετε με περίτεχνα σχέδια.

Για να το επιτύχετε, ζητάτε από την nail artist ένα gel μανικιούρ με μαύρο χρώμα στη βάση και από πάνω βάζετε τη χάλκινη σκόνη chrome για να επιτύχετε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αν δε θέλετε ένα τόσο έντονο αποτέλεσμα σε ολόκληρη τη βάση των νυχιών μπορείτε να πειραματιστείτε με μερικές γραμμές πάνω τους υιοθετώντας το σαν μια παραλλαγή του κλασικού γαλλικού μανικιούρ.

@andrea.hunt

MoscowMuleNails, and I’m obsessed! ✨ I’m so ready to say goodbye to Summer. I went with a black base gel polish topped with two coats of copper chrome for the perfect fall transition. 🍂 #FallReady NailInspo”

♬ gilmore lala – <3
@brazwel

Ask for moscow mule nails this fall 🍂🧡🍋‍🟩✨ #fallnails #moscowmule #moscowmulenails #chromenails

♬ marys_theme.mp4 – joanna sui