Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην ανεπιτήδευτη κομψότητα των Γαλλίδων, οι οποίες την έχουν στο DNA τους και οι γυναίκες του υπόλοιπου κόσμου τις παρακολουθούν και τις «διαβάζουν» για να εμπνευστούν και να υιοθετήσουν κάποια από τα στοιχεία της φινέτσας τους.

Οι Γάλλοι είναι διάσημοι για την αρωματοποιΐα τους και οι Γαλλίδες για τον τρόπο με τον οποίο φορούν τα αρώματά τους. Παρακάτω θα βρείτε τέσσερις βασικές συμβουλές που ακολουθεί ένα French girl και το άρωμά της είναι σαγηνευτικό χωρίς να είναι ούτε βαρύ, ούτε υπερβολικό.

Ψεκάζουν το άρωμα στους καρπούς τους, αλλά δεν τους τρίβουν

Σχεδόν μηχανικά, το πρώτο σημείο που ψεκάζουμε το άρωμά μας είναι οι καρποί μας και σχεδόν ενστικτωδώς στη συνέχεια τους τρίβουμε. Το δεύτερο είναι λάθος σύμφωνα με τις Γαλλίδες. Μπορεί να είναι απολύτως σωστό το να ψεκάζουμε το άρωμά μας στα σημεία που χτυπά ο σφυγμός μας, ωστόσο είναι πολύ λάθος να τρίβουμε τα χέρια μας καθώς η τριβή αλλοιώνει τη διάρκεια και την ένταση του αρώματος.

Ψεκάζουν το άρωμά τους στον αέρα γύρω τους

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα αντί να ψεκάσετε το άρωμα κατευθείαν πάνω στο σώμα σας να το ψεκάσετε στον αέρα δημιουργώντας ένα αρωματικό σύννεφο και στη συνέχεια να το αφήσετε να καθίσει πάνω σας; Mήπως δεν σας φαίνεται αποτελεσματικό; Κάνετε λάθος. Το αρωματικό σύννεφο λειτουργεί και επιτρέπει στο άρωμα να καθίσει σε ολόκληρο το σώμα σας, όχι μόνο στα συγκεκριμένα σημεία. Ίσως να χρειαστεί λίγη περισσότερη ποσότητα, αλλά αυτό εξαρτάται από το πόσο έντονα θέλετε να μυρίζετε.

Αγοράζουν το άρωμά τους σε μπουκάλι των 30ml

O λόγος; Μα για να το έχουν πάντοτε μαζί τους και να μπορούν να το ανανεώνουν. Ένα μπουκαλάκι άρωμα σε travel size δεν έχει φτιαχτεί μόνο για τον έλεγχο του αεροδρομίου, αλλά για να είναι πρακτικό και να μπορείτε να το κουβαλάτε ακόμη και μέσα σε μια μικρή βραδινή τσάντα. Έτσι θα ανανεώνετε το άρωμά σας καθ’ ολη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας όπου κι αν βρίσκεστε.

Ψεκάζουν με άρωμα τα μαλλιά τους

Αν τα μαλλιά μας μυρίζουν ωραία, νιώθουμε καθαρές και ελκυστικές. Οι Γαλλίδες δεν φροντίζουν μόνο για το άρωμα του σώματός τους αλλά και για αυτό των μαλλιών τους. Υπό κανονικές συνθήκες αγοράζουν ένα άρωμα που προορίζεται ειδικά για τα μαλλιά καθώς η σύνθεσή του είναι διαφορετική. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το κανονικό σας άρωμα με τη διαφορά ότι δεν θα το ψεκάσετε απευθείας πάνω τους, αλλά πάνω στη βούρτσα σας και μ αυτή θα χτενίσετε τα μαλλιά σας.