To iconic άρωμα «J’Adore» του οίκου Dior που έχουν λατρέψει οι γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη για περισσότερα από είκοσι χρόνια, ανακοίνωσε τον Ιούνιο τη συνεργασία με το νέο του πρόσωπο το οποίο δεν είναι άλλο από τη Rihanna λέγοντας πως «Είναι το άρωμα μιας ισχυρής, απελευθερωμένης και ανεξάρτητης γυναίκας, που ταυτίζεται με την προσωπική ιστορία της Rihanna».

Να θυμίσουμε πως η Rihanna είναι το απόλυτο fashion & beauty idol, καθώς εκτός από τη δική της επιτυχημένη σειρά καλλυντικών Fenty Beauty, έχει υπάρξει στο παρελθόν και πρόσωπο για τις καμπάνιες Balmain και Gucci. Ωστόσο, αποδώ και πέρα αποτελεί και επίσημα το πρόσωπο του Dior Secret Garden για το εμβληματικό άρωμα «J’Adore Dior» αντικαθιστώντας την Charlize Theron, η οποία ήταν το πρόσωπο του «J’Adore» για δύο δεκαετίες.

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας η πρώτη φωτογραφία της επίσημης επερχόμενης καμπάνιας με τη Rihanna να ποζάρει με σαγηνευτικό ύφος στον φωτογραφικό φακό, έχοντας μακριά ξανθά μαλλιά και φορώντας ένα χρυσό περιδέραιο το οποίο ταιριάζει με το χρυσό καπάκι στο μπουκάλι του αρώματος. Εκπρόσωπος του οίκου επιβεβαίωσε ότι η Rihanna θα πρωταγωνιστήσει τόσο σε μια μικρού μήκους ταινία όσο και σε έντυπες διαφημίσεις, άρα έχουμε να περιμένουμε πολλά στο μέλλον.

Το εμβληματικό «J’Adore » είναι ένα θρυλικό άρωμα που ταιριάζει απόλυτα στη Rihanna. Είναι λουλουδάτο, με ένα μεθυστικό μείγμα από ylang ylang, τριαντάφυλλο και γιασεμί και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των γυναικών για περισσότερες από δύο δεκαετίες.