Τίποτα δεν θα μας εκπλήξει πάνω στη Lady Gaga, την pop star που έχει συνδέσει το όνομά της με τις πιο extreme αλλαγές και τα πιο εκκεντρικά looks στη μουσική βιομηχανία. Τον τελευταίο καιρό και για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, η τραγουδίστρια είχε υιοθετήσει το πλατινέ ξανθό στα μαλλιά της, ωστόσο μόλις λίγες ημέρες μετά την performance της στην τελετή έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι άλλαξε ακόμα μια φορά το χρώμα τους σε κατάμαυρο.

Εκτός από τα μαλλιά της, που από το ένα άκρο έφτασαν στο άλλο, η Lady Gaga εξαφάνισε και τα φρύδια της με την τεχνική που ξανοίγει το χρώμα τους μέχρι που γίνονται αόρατα και ονομάζεται bleached eyebrows. Aυτός ο συνδυασμός των μαύρων μαλλιών και των αόρατων φρυδιών είναι ακόμη μια φορά ακραίος, ωστόσο αποτελεί και πάλι ένα statement look που λάτρεψαν οι θαυμαστές της.

Η Lady Gaga αποκάλυψε το νέο της beauty look στο κοινό της, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας μια animal print γούνα και ένα ζευγάρι λευκά oversized γυαλιά ηλίου με τους fans να την αποθεώνουν στα σχόλια, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Τα hot κορίτσια έχουν μαύρα μαλλιά και καθόλου φρύδια». Οι περισσότεροι είναι βέβαιοι, πάντως, πως το νέο look της «μητέρας» τους, όπως την αποκαλούν, αποτελεί μέρος κάποιου νέου της project.