H Eβελίνα Νικόλιζα έκανε ένα ταξίδι στην Ινδονησία και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άλμπουμ με φωτογραφίες, βάζοντας ως εξώφυλλο μια δική της εικόνα, στην οποία έχει πιάσει τα μαλλιά της πλεξούδες, τις οποίες έχει στολίσει με λουλούδια.

Αν και όλες οι φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός και τραγουδίστρια στο προφίλ της είναι όμορφες, οι ακόλουθοί της στάθηκαν στο χτένισμά της, σχολιάζοντας πόσο υπέροχο είναι. Σε μια άλλη φωτογραφία η Εβελίνα Νικόλιζα κάνει ποδήλατο και εκεί βλέπουμε τα διανθισμένα μαλλιά της ακόμη μία φορά, επιβεβαιώνοντας πως επέλεξε το ωραιότερο αξεσουάρ, για να κάνει τις πλεξούδες της εξωτικές.

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική φορά που η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε ένα χτένισμα στο οποίο χρησιμοποίησε λουλούδια, για να το αναβαθμίσει. Παρακάτω θα δείτε όλες τις φορές που σε αυτό το ταξίδι της στην Ασία φόρεσε άνθη στα μαλλιά της και μετέτρεψε το hair look της σε μια εξωτική πρόταση. Aν τώρα θέλετε να αποκτήσετε κι εσείς μπαλινέζικα μαλλιά, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε: