H Victoria Beckham είναι πλέον μια επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και λανσάρει επίσης τη δική της σειρά καλλυντικών, που φέρει το όνομά της «Victoria Beckham Beauty.» Έχουμε δει αρκετές φορές τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της, David Beckham, να προωθούν μέσα από τα social media τους διάφορα προϊόντα του συγκεκριμένου brand. Αυτή τη φορά η «Posh Spice» μας μίλησε για το νέο lip balm «VBBeauty», που δεν είναι άλλο από το «Posh Balm».

Μετά το «Posh Lipstick» και το «Posh Gloss», η Victoria Beckham λανσάρει το «Posh Balm» και διαθέτει πλέον μια ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ και περιποίησης για τα χείλη. Όπως θα ακούσετε να λέει και η ίδια στο βίντεο, αυτό που αναζητούσε ήταν ένα πραγματικά ενυδατικό lip balm, το οποίο να θρέφει σε βάθος τα χείλη, να τα επανορθώνει και κυρίως να τα κάνει να λάμπουν, καθώς η ίδια είναι ένα «Lip Balm Girl» και αναζητούσε ένα πραγματικά καλό lip balm, που να χαίρεται και να ανυπομονεί να ανανεώνει.

Το συγκεκριμένο lip balm κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις, μία διάφανη και τρεις χρωματιστές, είναι υπέρ-ενυδατικό, θρεπτικό, επανορθωτικό και αφήνει μια αίσθηση γυαλιστερής λάμψης μετά το πέρασμά του. Η Victoria Beckham λέει πως από τότε που θυμάται τον εαυτό της αναζητούσε το τέλειο lip balm και δεν το είχε βρει, γι’ αυτό και αποφάσισε να το δημιουργήσει. Και γι’ αυτό το λανσάρει σε τρία wearable χρώματα, ενώ το διάφανο το έφτιαξε, για να μπορεί να το φοράει συνέχεια, έχοντάς το στην πίσω τσέπη του τζιν της. Κάτι μας λέει πως πρέπει να εμπιστευτούμε την «Posh Spice» και το «Posh Balm» της.