H Marie Chantal, σύζυγος του Παύλου, γιου του αείμνηστου τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα (την οποία έχει κληροδοτήσει και στην κόρη της) και κάνει πάντοτε ενδιαφέρουσες εμφανίσεις. Την ίδια καλή γνώση έχει και για την ομορφιά. Μέσα από το προσωπικό της blog αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της άρωμα, που δεν αποχωρίζεται.

Πρόκειται για ένα vintage, ξυλώδες και πικάντικο άρωμα, το οποίο έχει νότες από πατσουλί, όπως είναι άλλωστε και το όνομά του, το οποίο, όπως αποκάλυψε, αναμειγνύει με την αγαπημένη της κρέμα σώματος και από αυτό το συνδυασμό προκύπτει μια εντελώς δική της, προσωποποιημένη μυρωδιά.

Η Μarie Chantal, λοιπόν, αγαπά και φορά καθημερινά το άρωμα «Patchouli» του οίκου Santa Maria Novella. Όπως δήλωσε: «Το αναμειγνύω με την αγαπημένη μου κρέμα σώματος, την Amazing Grace του brand Philosophy. Η Santa Maria Novella ερμηνεύει ξανά το παγκοσμίου φήμης πατσουλί με μια ασυνήθιστη και υπέροχη οσφρητική δημιουργία, όπου το λουλούδι αποκτά μια βαθιά, ξυλώδη ένταση».