Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στην Πάρο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον νέο της σύντροφο, Παναγιώτη Κουτσουμπή. Στην πρώτη κοινή τους φωτογραφία η παρουσιάστρια ποζάρει στην αγκαλιά του, κρατώντας το χέρι του, έχοντας ένα κίτρινο μανικιούρ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρήκε τον έρωτα που τόσο επιθυμούσε και όπως φαίνεται στις αναρτήσεις της, στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram, περιποιείται τον εαυτό της περισσότερο από ποτέ, καθώς πλέον έχει ένα ακόμη ισχυρό κίνητρο, για να προσέχει την εμφάνισή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε την απόχρωση «Hello Sunshine» της εταιρίας «Le Chat Nails» και αρχικά έδειξε με μερικά κοντινά πλάνα τα αμυγδαλωτά μακριά της νύχια, συνοδεύοντας τις εικόνες με τη λεζάντα «Yellow is the color of my happiness», που αντιπροσωπεύει και την ψυχολογία της.

Σε επόμενες αναρτήσεις που έκανε η παρουσιάστρια είδαμε το κίτρινο μανικιούρ της, που κάνει έντονη αντίδραση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα της, συνδυασμένο με διάφορα άλλα beauty και fashion look, αλλά και σε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον νέο της σύντροφο.