H Kate Middleton μπορεί να είναι πλέον ακριβοθώρητη εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και να έχει πάρει το χρόνο της, προκειμένου να αναρρώσει αποδεσμευμένη από τα βασιλικά της καθήκοντα, ωστόσο όλοι θυμόμαστε πως η πριγκίπισσα διαθέτει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Η ίδια δεν έχει αποκαλύψει προσωπικά τα προϊόντα skincare που χρησιμοποιεί, ωστόσο έχουμε αυτή την πληροφορία από τους επαγγελματίες που έχουν συνεργαστεί μαζί της είτε ως make up artists είτε ως hair stylists. Kάπως έτσι μάθαμε πως η Kate Middleton προτιμά εδώ και χρόνια ένα γαλλικό serum.

Πρόκειται για τον ορό υαλουρονικού οξέος Advanced Génifique της Lancôme, που βοηθά την επιδερμίδα της να δείχνει λαμπερή και φρέσκια. Το συγκεκριμένο αντιγηραντικό serum επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει το μικροβίωμα.

Genifique Microbiome Serum Ορός Ενυδάτωσης Και Αντιγήρανσης 30ml 100,85€

Η σύνθεση του συγκεκριμένου ορού προσώπου εστιάζει στην ισορροπία του μικροβιώματος, που είναι απαραίτητη για την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας, Στοχεύοντας να προσφέρει θρεπτικές ουσίες απαραίτητες για το δέρμα και το μικροβίωμά του, το Genifique συμβάλλει στην ενίσχυση των θεμελιωδών μηχανισμών νεότητας του δέρματος: την άμυνα και την ανάπλαση. Το αποτέλεσμα; Λάμψη και βελτίωση στις λεπτές γραμμές, της σφριγηλότητας, του τόνου και της υφής της επιδερμίδας.