Το καλοκαίρι μπορεί να είναι η αγαπημένη μας εποχή, αλλά είναι η πιο δύσκολη για τα μαλλιά μας. Ο λόγος; Ταλαιπωρούνται από την έκθεσή τους στον ήλιο, στη θάλασσα και στο χλώριο της πισίνας. Γι’ αυτό και πρέπει να τα περιποιούμαστε περισσότερο, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα.

Το ότι όσο εμείς ξεκουραζόμαστε τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται είναι η βασική αντίθεση των διακοπών. Εμείς απολαμβάνουμε τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία, αλλά την ίδια στιγμή η τρίχα μας επιβαρύνεται από την επαφή της με την ηλιακή ακτινοβολία, το θαλασσινό αλάτι και το χλώριο. Αν προσθέσουμε και τα styling, για να βγούμε τη βραδινή μας βόλτα, έχουμε άλλον έναν επιβαρυντικό παράγοντα.

Η Γαία Μερκούρη φαίνεται πως το γνωρίζει καλά αυτό, έτσι έχει στο νεσεσέρ της μερικούς πολύ καλούς συμμάχους. Όπως είδαμε σε δυο stories που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χρησιμοποιεί προϊόντα της σειράς Premiére από την Kérastase, μια πολυτελή σειρά αναδόμησης και επανόρθωσης της τρίχας που απομακρύνει την υπερβολική συγκέντρωση ασβεστίου από το σκληρό νερό, το οποίο κάνει τα ήδη ευαίσθητα μαλλιά ακόμα πιο άτονα, θαμπά και αδύναμα.

Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη χρησιμοποιεί το σαμπουάν, τη μάσκα και το serum νυκτός, αλλά και το λάδι μαλλιών Elixir Ultime επίσης της Kérastase, ένα προϊόν με πολλαπλά οφέλη για τα μαλλιά και επιπλέον εκπληκτικό άρωμα. Ουσιαστικά, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη επέλεξε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα. τα οποία κυκλοφορούν εκεί έξω για την προστασία των μαλλιών από τις συνθήκες που τα ταλαιπωρούν και τα καταστρέφουν το καλοκαίρι.