Ο σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus γιόρτασε φέτος τα 15 χρόνια της παρουσίας του στον χώρο της μόδας με μία επίδειξη που έλαβε χώρα στη Villa Malaparte στο Capri της Ιταλίας, μια ιστορική τοποθεσία που έχει φόντο το Falaglioni κι έχει φιλοξενήσει κι άλλες πασαρέλες.

Το «παρών» έδωσαν πολλοί Α-list celebrities και οι δημιουργίες του Γάλλου σχεδιαστή ήταν ακόμα μία φορά breathtaking, εμείς ωστόσο σταθήκαμε στα beauty looks των μοντέλων και πιο συγκεκριμένα στα χτενίσματά τους που ήταν πάρα πολύ κομψά: στα sleek χαμηλά, λαμπερά και αυστηρά σινιόν τους.

Ο οίκος Jacquemus χτένισε τα μοντέλα μινιμαλιστικά, κομψά και πρακτικά, στοιχεία που συγκεντρώνει ο χαμηλός κότσος ή αλλιώς σινιόν με τη χωρίστρα στο πλάι. Πρόκειται για ένα κλασικό και πολύ κομψό hair look, το οποίο μπορεί να συνοδεύσει κάθε φίνα εμφάνιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πώς θα πετύχετε το χαμηλό αυστηρό και λαμπερό σινιόν

Αρχικά τα μαλλιά σας πρέπει να είναι πάρα πολύ καλά ισιωμένα και, καθώς ο κότσος είναι sleek, πρέπει να φροντίσετε να βοηθά το μήκος (αλλά και το κόψιμο) για να μην πετάνε ατημέλητες τριχούλες. Χτενίζετε, λοιπόν, τα μαλλιά σας με τη χωρίστρα στο πλάι και πιάνετε μια χαμηλή κοτσίδα την οποία θα γυρίσετε προς τα μέσα, δημιουργώντας ένα χαμηλό σινιόν που θα στερεώσετε στο ύψος του αυχένα με μια ασημί μπαρέτα. Χρησιμοποιείτε αρκετή λακ για να πετύχετε το αυστηρό look και ένα spray λάμψης για φινίρισμα. Είστε έτοιμη και μάλλον πιο κομψή από ποτέ.

Το χτένισμα αυτό θα αναδείξει το πρόσωπο, τον λαιμό, τους ώμους και τις κλείδες σας, καθώς και τα κοσμήματά σας.