Θυμάστε μήπως πού και πότε είχατε δει πλατινέ ξανθιά τη Julia Roberts; Ήταν όταν φόρεσε μια περούκα ως πρωταγωνίστρια της ταινίας «Pretty Woman» το 1990, όπου έπαιξε μαζί με τον Richard Gere στη ρομαντική κομεντί που δεν βαριόμαστε να βλέπουμε ξανά και ξανά.

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά, η Julia Roberts έβαψε τα μαλλιά της (τόσο) ξανθά για πρώτη φορά και ομολογουμένως της πηγαίνουν πολύ και μας αρέσει ακόμα περισσότερο. Την είδαμε με τη νέα απόχρωση στα μαλλιά της πριν από λίγες ημέρες σε εκδήλωση του Joe Biden στο Los Angeles, στην οποία πήγε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Ticket to Paradise», George Clooney.

H διαδικασία του ξανοίγματος των μαλλιών από το σκούρο καστανό στο ξανθό είναι δύσκολη και ο κομμωτής της εξήγησε στη λεζάντα πως έγινε «αργά και σταθερά» για να μην καταστρέψει τα μαλλιά.

Ως γνωστόν, το ντεκαπάζ είναι ένα σκληρό υλικό που προκαλεί φθορά στην τρίχα και γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή ώστε να επιτύχουμε μεν το χρώμα, αλλά να διατηρήσουμε δε την υγεία των μαλλιών. Αυτή ακριβώς την ισορροπία προσπάθησε να κρατήσει και ο hair colorist  Robert Kadi Lee.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το ξανθό χρώμα ταιριάζει πολύ στην ηθοποιό, καθώς φώτισε το πρόσωπό της. H ηθοποιός επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο φόρεμα με την υπογραφή της Greta Constantine.