Ο James Edwards είναι ένα νεαρό μοντέλο και influencer που συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του χώρου της μόδας και έχει την έδρα του στο Λονδίνο. Παράλληλα με την καριέρα του στη μόδα, σπουδάζει και εργάζεται στον τομέα της επιστημονικής έρευνας, ανεβάζοντας στα social media του βίντεο μέσα από τα εργαστήρια στα οποία πραγματοποιεί τα πειράματά του.

Ανάμεσα στους οίκους μόδας με τους οποίους έχει συνεργαστεί, είναι οι Gucci, Armani και Prada, έχει περπατήσει σε πολλές πασαρέλες και έχει υπάρξει πρόσωπο σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Πέρα από όλα αυτά όμως, είναι ένα νέο, σύγχρονο παιδί που πηγαίνει στο Ρολάν Γκαρός και βλέπει αγώνες τένις, κάνει skateboard, ανεβαίνει στο βουνό για να κάνει σκι και snowboard και βγαίνει για μια μπύρα.

Αυτό που έκανε και βρήκαμε εξαιρετικά επιτυχημένο, όμορφα νοσταλγικό και πολύ ενδιαφέρον, είναι ένα reel, στο οποίο κάνει μια αναδρομή στα ανδρικά hair styles ανά δεκαετία, για τα τελευταία 100 χρόνια, δείχνοντας τα κουρέματα και χτενίσματα που ήταν στη μόδα από το 1920 μέχρι και το 2020. Μάλιστα συνοδεύει τα hair looks και με το αντίστοιχο ντύσιμο, παρουσιάζοντας έτσι ολοκληρωμένα τα στιλιστικά πρότυπα που κυριάρχησαν μέσα στα χρόνια.