Αν έχετε σγουρά μαλλιά, αυτό το άρθρο είναι για εσάς: Το κούρεμα «halo cut» ή, αλλιώς, «φωτοστέφανο» είναι ιδανικό είτε για μακριά είτε για κοντά μαλλιά, θα αναδείξει τις πλούσιες μπούκλες σας και θα σας βοηθήσει να τα έχετε πάντα χτενισμένα, περιποιημένα και όμορφα.

Πολλές φορές έχετε βρεθεί αντιμέτωπες με μια bad hair day και έχετε δυσκολευτεί να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας, όμως τα σγουρά μαλλιά, αν είναι υγιή και καλοκουρεμένα, είναι πολύ εντυπωσιακά. Με αυτό το κούρεμα, θέτετε τις πιο γερές βάσεις για υπέροχες μπούκλες και εύκολο styling.

Τι είναι το halo cut

Το halo cut είναι ένα στιλ κουρέματος που έχει κερδίσει δημοτικότητα για την μοντέρνα και κομψή αισθητική του. Δημιουργεί την εντύπωση ενός «στεφανιού» ή «αύρας» γύρω από το κεφάλι. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με διαφορετικά μήκη μαλλιών που περιβάλλουν το κεφάλι, συχνά με πιο κοντά μαλλιά στο εσωτερικό και μακρύτερα στο εξωτερικό. Το halo cut μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα μήκη και υφές μαλλιών, καθιστώντας το κατάλληλο για κοντά, μεσαία ή μακριά μαλλιά, αλλά εκεί που κυρίως λειτουργεί, είναι στα κυματιστά ή σγουρά μαλλιά.

Το κούρεμα δημιουργεί όγκο και κίνηση στα μαλλιά, προσφέροντας φρέσκια και νεανική εμφάνιση. Τα διαφορετικά μήκη μαλλιών δίνουν την αίσθηση ενός φυσικού, απαλού κύματος γύρω από το κεφάλι. Επίσης, η διάταξη των μαλλιών σε διάφορα μήκη δημιουργεί πολυδιάστατη υφή, κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά και γεμάτα ζωή.


Το halo cut είναι σχετικά εύκολο στη διατήρηση και δεν απαιτεί πολλή φροντίδα. Ένα γρήγορο στέγνωμα και λίγη διαμόρφωση με τα δάχτυλα είναι συνήθως αρκετά για να δείχνει το κούρεμα φρέσκο και καλοφτιαγμένο. Σκεφτείτε το μήκος που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σας και στον τρόπο ζωής σας.


Το μόνο που θα χρειαστείτε με αυτό το κούρεμα είναι ειδικά leave-in προϊόντα μαλλιών για να τονίσετε ακόμη περισσότερο την ελαστικότητα στις μπούκλες σας. Αν λοιπόν θέλετε να αναβαθμίσετε τα σγουρά ή κυματιστά μαλλιά σας, ζητήστε στο κομμωτήριο ένα halo cut και μας ευχαριστείτε μετά.

@glamouruk

When it comes to 2024 beauty trends, “softness” is the overarching aesthetic that’s leading some of our favourite looks. The halo haircut leans into this nicely with an angelic shape that majors around pretty curls and coils. #CurlyHair #CurlyHairStyle #Haircut #HairTrends #HairInspo

♬ original sound – British GLAMOUR