Το ότι η Καλομοίρα ροκάρει πλέον τα καρέ μαλλιά της είναι κάτι που το έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο. Η τραγουδίστρια έχει κουρευτεί και έχει ανανεώσει εντελώς το look της.

Αυτό που βλέπουμε όμως, είναι ότι τελευταία έχει αναβαθμίσει πολύ και στυλιστικά τις εμφανίσεις της. Σε μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόζαρε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια τα οποία μας άρεσαν τόσο πολύ που σταθήκαμε και μάθαμε τα πάντα γι αυτά.

Η Καλομοίρα λοιπόν πόζαρε με ένα ζευγάρι τετράγωνα λαμπερά σκουλαρίκι σε μωβ απόχρωση σε τρεις φωτογραφίες και στη λεζάντα τους έγραψε: «Αγάπη μου όταν ψάχνω να βάλω κάτι λαμπερό… ξέρω ακριβως τι θέλω.» Tο συγκεκριμένο ζευγάρι σκουλαρίκια ανήκουν στο brand Alibi Limited Collection και κοστίζουν μόλις- παρακαλώ καθίστε- 5 ευρώ ( ναι καλά διαβάσατε δεν κάναμε λάθος.)

Αυτά τα μοναδικά χειροποίητα σκουλαρίκια έχουν ένα εκθαμβωτικό φινίρισμα που παίζει με τις αποχρώσεις για να δημιουργήσει ένα ονειρεμένο χρωματικό αποτέλεσμα και είναι σχεδιασμένα για να κλέβουν τις εντυπώσεις. Η υφή τους, η οποία θυμίζει ζαχαρωτό, προσθέτει μια ακαταμάχητη παιχνιδιάρικη νότα, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί έναν αέρα κομψότητας και λάμψης. Κάθε σκουλαρίκι αντανακλά το φως με τρόπο που μόνο το χειροποίητο μπορεί, φέρνοντας μια αίσθηση μαγείας σε κάθε σας εμφάνιση. Είναι το τέλειο αξεσουάρ για εκείνες τις στιγμές που θέλετε να λάμψετε, φέρνοντας μια αύρα πολυτελείας σε κάθε σας βήμα.

Limited Edition:LIM163 €5,00