Η Κατερίνα Καινούργιου πετάχτηκε ένα ταξιδάκι μέχρι το Λονδίνο μαζί με το σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Η παρουσιάστρια ζει ίσως την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, καθώς η σχέση της με τον επιχειρηματία πάει από το καλό στο καλύτερο και οι δυο τους πρόκειται να συγκατοικήσουν. Εμείς, ωστόσο, σταθήκαμε στην τσάντα της, η οποία έχει όλα όσα θα μπορούσε να αναζητήσει κανείς σε ένα τέτοιο αξεσουάρ.

Η Κατερίνα Καινούργιου κυκλοφορεί στο Λονδίνο με ένα απλό για τα δεδομένα της look, ντένιμ παντελόνι, μαύρο τοπ και oversized δερμάτινο τζάκετ, ολοκληρώνοντας το look της με μια Chanel τσάντα στο χρώμα της σεζόν που δεν είναι άλλο από το βουργουνδί.

To σχέδιο της τσάντας είναι το Large Flap Bag with Top Handle που στο επίσημο site του οίκου κοστολογείται $6.700, με την Κατερίνα Καινούργιου να την έχει επιλέξει στο star color της σεζόν. Ο βήχας, το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται και εμείς της ευχόμαστε το μόνο που να μην έχει από τα τρία, να είναι ο βήχας.