Η Δανάη Μπάρκα επιστρέφει στην τηλεόραση του «MEGA» τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και η εκπομπή της «Πάμε Δανάη» αλλάζει ώρα μετάδοσης, καθώς θα προβάλλεται στις 13.40 στη μεσημεριανή ζώνη.

Οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα έχουν ξεκινήσει, ωστόσο η παρουσιάστρια που πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι, όπως είδαμε από τα στιγμιότυπα που ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκει πάντα τον χρόνο για να πηγαίνει όπου την προσκαλούν οι φίλοι της.

Την Κυριακή, λοιπόν, η Δανάη Μπάρκα πήγε στον γάμο ενός φιλικού της ζευγαριού και ανέβασε μερικές φωτογραφίες στα δικά της social media. Η παρουσιάστρια, που συνδέεται ιδιαίτερα με την κουμπάρα, Κάλλη Μαυρογένη, ευχήθηκε στους νεόνυμφους με τον καλύτερο τρόπο, καθώς, όπως έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της, «με τέτοια κουμπάρα τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος.»

Εμείς σταθήκαμε στο φόρεμα που επέλεξε να βάλει στον φθινοπωρινό αυτό γάμο, το οποίο ήταν σε μια γραμμή την οποία αγαπά πολύ η παρουσιάστρια και, όπως έχουμε ξαναγράψει σε άλλο άρθρο μας, είχε επιλέξει ξανά για έναν καλοκαιρινό γάμο σε διαφορετική απόχρωση με την υπογραφή MI-RO.

Aυτή τη φορά η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα κοντό wrap dress στις αποχρώσεις του γαλάζιου με ανάλαφρα βολάν και μακρύ μανίκι, ένα πατρόν που συμπαθεί ιδιαίτερα, καθώς κολακεύει τις καμπύλες της και είναι επίσης ιδανικό για γυναίκες που έχουν μεγάλο στήθος. Το συνδύασε με ψηλά πέδιλα σε γαλάζιο χρώμα που έδεναν στον αστράγαλο με λουριά, ενώ ολοκλήρωσε τo look με ασημί τσάντα.

Όσο για το beauty look της, άφησε τα μαλλιά της λυτά και τα χτένισε σε ένα wet look, έδωσε ένταση στο βλέμμα της με smokey eyes και επέλεξε μια γήινη απόχρωση του ανοιχτού καφέ για τα χείλη της.