H Kαριοφυλλιά Καραμπέτη βρέθηκε στο Ηρώδειο, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Ορέστεια». Η ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και απέδειξε ακόμη μία φορά πως είναι εξαιρετικά κομψή.

Μάλιστα, αυτή τη φορά η Καριοφυλλιά Καραμπέτη δεν φόρεσε καθόλου κοσμήματα, παρουσιάζοντας μια εξαιρετικά μίνιμαλ εμφάνιση με ένα σύνολο σε γήινες αποχρώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια επέλεξε ένα καφέ παντελόνι σε άνετη ίσια γραμμή, ένα σκούρο μπεζ πουκάμισο που έδενε με ζώνη στη μέση, ένα καφέ σακάκι και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπεζ τσάντα φάκελο και μπεζ παπούτσια. Όπως είπαμε και πιο πάνω, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη δεν φόρεσε καθόλου κοσμήματα ούτε στο λαιμό, ούτε στα χέρια, ούτε στα αυτιά της.

Όσο για το beauty look της, άφησε τα μαλλιά της λυτά με μια χωρίστρα στο πλάι, τόνισε τα χείλη της με ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν και τα μάτια της με ένα smokey eyes μακιγιάζ, ενώ το μανικιούρ της ήταν σε μαύρο χρώμα και τα νύχια της κοντά. Πιο minimal δε γίνεται, ωστόσο παρέμεινε chic.