H Αngelina Jolie εμφανίστηκε θριαμβευτικά στο κόκκινο χαλί με αφορμή τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Μαρία Κάλλας στην ταινία «Maria» του σκηνοθέτη Pablo Larrain στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Η Αngelina Jolie μάλλον έπαιξε ένα ρόλο που θα σημαδέψει την καριέρα της, καθώς η ταινία ήδη συζητιέται πολύ στο Λίντο και το κοινό την χειροκροτούσε όρθιο επί οκτώ λεπτά μετά την προβολή.

Για την εκθαμβωτική της εμφάνιση επέλεξε ένα custom φόρεμα στο χρώμα της σαμπάνιας με την υπογραφή Tamara Ralph και γούνα στην ίδια απόχρωση, ένα look το οποίο ήταν εμπνευσμένο από τo οld hollywood στιλ της θρυλική ντίβας της όπερα. Τα κοσμήματά της ήταν του οίκου Cartier.

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν η γούνα που φόρεσε ήταν αληθινή, ωστόσο αυτό θα ήταν ένα ατόπημα στο οποίο δεν θα έπεφτε ποτέ η συγκεκριμένη star: Η γούνινη ετόλ της ήταν από faux-fur.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη γούνα ήταν ο πρώτος χαιρετισμός στη νέα σεζόν που έρχεται και μόνο μια τόσο επιδραστική γυναίκα όπως η Angelina Jolie θα μπορούσε να τη φορέσει στις 29 Αυγούστου, ακόμη και ως μέρος ενός concept το οποίο εξυπηρετούσε το σενάριο της ταινίας της.

Η ξανθιά πλέον Angelina Jolie φορούσε ένα κατακόκκινο κραγιόν που ήταν το μόνο έντονο στοιχείο του μακιγιάζ της, ενώ εδώ να προσθέσουμε ότι πρόσφατα έγινε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του TOM FORD Runway Lip Color.

Angelina Jolie poses for photographers upon arrival for the premiere of the film ‘Maria’ during the 81st edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy, on Thursday, Aug. 29, 2024. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
Angelina Jolie poses for photographers upon arrival for the premiere of the film ‘Maria’ during the 81st edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy, on Thursday, Aug. 29, 2024. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)