Τα αγαπημένα μας παιδιά από τα Σεπόλια, που έχουν κατακτήσει το μπάσκετ, τον πλανήτη και τις καρδιές μας, λανσάρουν συλλογές από ανδρικά, γυναικεία, παιδικά και unisex αθλητικά ρούχα, καθώς και αξεσουάρ τα οποία μπορείτε να βρείτε τόσο σε φυσικό κατάστημα όσο και στο e-shop τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναικεία συλλογή τους είναι κατασκευασμένη στην Ελλάδα. Από άνετη αθλητική ένδυση μέχρι κομψά streetwear ρούχα, η ANTETOKOUNBROS γιορτάζει τη δύναμη και την προσωπικότητα κάθε γυναίκας. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χρώματα, όπως λευκό, μαύρο, ροζ, μπεζ, γαλάζιο, κίτρινο και σχέδια όπως t-shirts, crop tops, φούτερ με κουκούλα, σορτς και παντελόνια φόρμας.

H ανδρική συλλογή τους είναι επίσης κατασκευασμένη στην Ελλάδα. Είτε ψάχνετε το τέλειο t-shirt για να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας σορτσάκι είτε ένα άνετο φούτερ με κουκούλα για να το συνδυάσετε με τζιν, έχουν καλύψει τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως λευκό, μαύρο, γκρι, σκούρο γκρι, ροζ, μπεζ, μπλε, γαλάζιο, βεραμάν, πράσινο και διάφορες άλλες αποχρώσεις.

Η ANTETOKOUNBROS Συλλογή Αξεσουάρ διαθέτει ένα ευρύ φάσμα από προϊόντα για να επιλέξετε και έχει κάτι για όλους. Για ένα κομψό και εντυπωσιακό αξεσουάρ, δείτε τα βραχιόλια και τα lanyards. Τα βραχιόλια διατίθενται σε διάφορα χρώματα και στιλ, ώστε να μπορείτε να βρείτε το ιδανικό για να ταιριάζει με το ντύσιμό σας ή τα χρώματα της ομάδας σας. Τα λουράκια λαιμού είναι ένας πολύ καλός τρόπος, για να κρατάτε τα κλειδιά σας και άλλα σημαντικά αντικείμενα κοντά σας.

Αν ψάχνετε για ένα πρακτικό αξεσουάρ, η συλλογή γραφικής ύλης είναι μια εξαιρετική επιλογή. Τα σημειωματάρια και τα στιλό είναι ιδανικά για μαθητές, εργαζόμενους και οποιονδήποτε άλλον χρειάζεται να παραμένει οργανωμένος. Οι τσάντες και τα σακίδια πλάτης είναι ιδανικά για να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα, είτε πηγαίνετε στο σχολείο, είτε στη δουλειά, είτε στο γυμναστήριο.

Τα καπέλα και τα μπουκάλια θερμός είναι επίσης εξαιρετικές επιλογές για καθημερινή χρήση. Τα καπέλα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατέψετε το κεφάλι σας από τον ήλιο. Τα μπουκάλια θερμός είναι ιδανικά για να διατηρείτε τα ροφήματά σας ζεστά ή κρύα, όπου κι αν πάτε.

Εμείς κάναμε μια βόλτα στο online shop, https://antetokounbros.com/ και επιλέξαμε πέντε προϊόντα τα οποία ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά.

Γυναικείο φούτερ με κουκούλα οversized logo μαύρο €74,90
Unisex κολεγιακή ζακέτα bomber μαύρο €79,90
Ανδρικό φούτερ με κουκούλα colormaniac μοβ €79,90
Ανδρικό σορτς baseline dusty blue €31,92
Ανδρικά εσώρουχα boxer 2-pack μπορντώ/μπλε €26,91
Μπουκάλι θερμός 500ml ροζ €26,91