Η Celine Dion δε θα μπορούσε να επιστρέψει πιο δυναμικά στις ζωντανές εμφανίσεις της. Xθες το βράδυ η 56χρονη τραγουδίστρια έκανε όλο τον πλανήτη να δακρύσει κλείνοντας την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024 ερμηνεύοντας συγκλονιστικά το κομμάτι «Hymne à l’amour» της Γαλλίδας Édith Piaf από ψηλά στον Πύργο του Άιφελ. Και ήταν καθηλωτική.

Αυτή ήταν η πρώτη ζωντανή της performance από τότε που αποκάλυψε πως διαγνώσθηκε με σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου τον Δεκέμβριο του 2022, μια πάθηση που δεν της επέτρεπε να τραγουδήσει και είχε ακυρώσει τις εμφανίσεις της. Για την εμφάνισή της χθες, επέλεξε ένα ασημένιο φόρεμα κεντημένο με πούλιες και χάντρες που εξέπεμπαν εκτυφλωτική λάμψη με την υπογραφή Dior.

This photo released by the Olympic Broadcasting Services shows Canadian Singer Celine Dion performing on the Eiffel Tower during the opening ceremony for the 2024 Summer Olympics in Paris, France, Friday, July 26, 2024. (Olympic Broadcasting Services via AP)

H Celine Dion επέλεξε ένα χαμηλό αυστηρό σινιόν ώστε τα βλέμματα να επικεντρωθούν στο φόρεμα. Ολοκλήρωσε το fashion και beauty look της με έντονα smokey eyes και κρεμαστά σκουλαρίκια με διαμάντια. Οι Lady Gaga και Aya Nakamura ήταν και οι δύο ντυμένες επίσης με Dior στις εμφανίσεις τους.

H Celine Dion, είχε μάλλον προδώσει πως θα προτιμήσει τον οίκο Dior στην εμφάνισή της στον Πύργο του Άιφελ, καθώς την εβδομάδα που πέρασε, απαθανατίστηκε να βγαίνει από το ξενοδοχείο της με μια φόρμα καλυμμένη με λογότυπο και ένα κομψό μαύρο μίντι φόρεμα και τα δυο με την υπογραφή του.