Σε όλες μας έχει συμβεί να φορέσουμε ένα strapless ή κάποιο ρούχο με μανίκια που θα θέλαμε να σταθούν στη θέση τους, όμως αυτά γλιστρούν, πέφτουν και αναγκαζόμαστε συνεχώς να τα επαναφέρουμε, κάτι που αφενός είναι εκνευριστικό, αφετέρου μας αποτρέπει από το να τα φοράμε.

Για να σταθούν ωστόσο τα ρούχα μας στη θέση τους και να δείξει το πατρόν τους, υπάρχουν κάποια τρικ τα οποία χρησιμοποιούν οι στιλίστες και πλέον μπορείτε να έχετε και εσείς στη διάθεσή σας. Η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς έχουν τη λύση που λέγεται αυτοκόλλητο διπλής όψης και μπορείτε να το προμηθευτείτε από το κατάστημά τους, αφού οι δυο αδερφές έχουν μαζί το brand «Theprelevic».

Το κολλάτε στο δέρμα σας στο σημείο που θέλετε να σταθεί το ρούχο και από την άλλη μεριά το κολλάτε στο ύφασμα. Το αποτέλεσμα είναι το ρούχο να στέκεται αόρατα στο σημείο που πρέπει κι εσείς να το απολαμβάνετε, χωρίς να χρειάζεται συνεχώς να επεμβαίνετε, για να το ανεβάζετε ή να το τραβάτε, έτσι ώστε να σταθεί εκεί που πρέπει. Είναι ιδανικό για ρούχα ανοιχτής όψης και κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 50 αυτοκόλλητα.