Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Άννα Βίσση σε μια βόλτα που έκανε για ψώνια στην πόλη και η 66χρονη τραγουδίστρια ήταν ντυμένη χαλαρά κρατώντας ωστόσο μια πανάκριβη τσάντα.

Η Άννα Βίσση εντοπίστηκε σε ένα κατάστημα οπτικών και φορούσε ένα cargo παντελόνι που είναι μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν, λευκό τοπ, ριγέ πουκάμισο, πλατφόρμες, γυαλιά ηλίου και τσάντα Chanel.

Η τσάντα Chanel 22 denim

Η Chanel 22 τσάντα είναι ένα από τα νεότερα κομμάτια της εμβληματικής γαλλικής μόδας – παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 του οίκου Chanel.

Χαρακτηρίζεται από τον κομψό και σύγχρονο σχεδιασμό της. Είναι ευρύχωρη, πρακτική και πολυτελής, συνδυάζοντας την άνεση με το στυλ. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, όπως μαύρο, λευκό, μπλε και φούξια, καθώς και από διάφορα υλικά, όπως δέρμα και ντένιμ, προσφέροντας επιλογές για διαφορετικά γούστα και ανάγκες.

Είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης, καθιστώντας την ιδανική για καθημερινή χρήση. Διαθέτει εσωτερικές τσέπες για καλύτερη οργάνωση των προσωπικών αντικειμένων. Μπορεί να φορεθεί στον ώμο ή ως crossbody, χάρη στο ρυθμιζόμενο λουρί της.

Παρά την μοντέρνα εμφάνιση, η Chanel 22 παραμένει πιστή στην κληρονομιά του οίκου, συνδυάζοντας κλασικά στοιχεία με σύγχρονα σχέδια. Η ονομασία της παραπέμπει στη χρονιά της κυκλοφορίας της, υπογραμμίζοντας τη συνεχή εξέλιξη και καινοτομία του οίκου. Με τον κομψό και πρακτικό σχεδιασμό της, η Chanel 22 μπορεί να φορεθεί τόσο σε καθημερινές όσο και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

Mία ενδεικτική τιμή της τσάντας στο επίσημο site του οίκου είναι 5.200 δολάρια.

Chanel 22handbag