Το crop top έχει επανέλθει πολύ δυναμικά στις τάσεις της μόδας τα τελευταία χρόνια και έχει αγαπηθεί καθολικά από τους teenagers και γενικότερα τη γενιά Z, που το φορούν αφήνοντας την κοιλιά εκτεθειμένη. Μάλιστα, σε αυτές τις ηλικίες είναι τόσο δημοφιλές που φοριέται όλο το χρόνο, παρόλο που σαν ρούχο, το crop top -τουλάχιστον σκέτο- ταιριάζει περισσότερο στους καλοκαιρινούς μήνες.

Στις μεγαλύτερες ηλικίες, το crop top είναι επίσης αγαπημένο κομμάτι, ωστόσο αφενός δεν φοριέται τόσο πολύ μόνο του, αλλά με κάτι από πάνω που το αφήνει να φαίνεται διακριτικά από μέσα, αφετέρου το βλέπουμε πιο συχνά την εποχή που ο καιρός ενδείκνυται για ελαφριά ένδυση.

Αυτή τη σεζόν, το crop top εξακολουθεί να κρατά τη θέση του, ωστόσο κυκλοφορεί σε μια νέα εκδοχή που δεν είναι άλλη από το ντένιμ ύφασμα. Έτσι, το κλασικό μαύρο μπορεί πλέον να αντικατασταθεί από το αντίπαλο δέος του που είναι το τζιν, με τις ντένιμ υφές να το διαφοροποιούν χωρίς να το κάνουν λιγότερο ευκολοφόρετο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια δημόσια εμφάνιση συνδυάζοντας το ντένιμ crop top με τον πιο ασφαλή και διαχρονικό τρόπο, ακουλουθώντας την τάση αλλά προσαρμόζοντάς την στο στιλ μιας γυναίκας που δεν είναι πλέον στα 20 της και ίσως θέλει να το φορέσει με περισσότερη κομψότητα.

Για να το πετύχει, επέλεξε να το συνδυάσει με ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι, το οποίο δεν αφήνει εντελώς εκτεθειμένη την κοιλιά, και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα και μια cross body κίτρινη τσάντα. Με το να επιλέξει ένα high waist παντελόνι, ναι μεν αφήνει ξεκάθαρα να φανεί το πατρόν του crop top, καλύπτει δε την περιοχή της κοιλιάς με το ύφασμα του -πάντα ασφαλούς και πάντα in- μαύρου στενού παντελονιού.

Tι μπορείτε να αγοράσετε

Η&Μ Τζιν τοπ σε στυλ κορσέ 19,99€

TOMMY JEANS Denim τοπ σε skinny crop γραμμή 92,90€

MANGO Τοπ crop denim 29,99€